Spor Kulübü Fanatikleri, Diziler, Sanatçilar, Oyuncular ve Ropörtajlar
Kasım 22, 2008 12:39 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: T?m Fanlar Tek Adreste

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Ceyda / Başak Sayan  (Okunma Sayısı 1428 defa)
« : Temmuz 04, 2007 09:34 »
Real_Life
Admin
Ölümüne Fan

Rep Puany: 10009

Fanburada

webmaster@fanburada.com
Üyelik Bilgileri WWW
« : Temmuz 04, 2007 09:34 »

Doğumu
17-06-1977 - Ankara

Eğitimi
Marmara Üniversitesi Ekonomi

Geniş Zamanlar   Suna   2007
Gizli Patron      2006
Hacı   Esra Ardahan   2006
Yaprak Dökümü   Ceyda Güner   2006
Şifre   Özlem   2005
Naciye'yi Kim Sevmez      2005
Bir Dilim Aşk   Funda   2004
Gece Yürüyüşü   Semra   2004
Gurbet Kadını      2003
Canım Kocacığım   Ece   2002
Hırsız   Nahide   2001
Derman Bey      2001
Nilgün   Nihal   1999
Nilgün (2)   Nihal   1999
Fırat      1997
Çılgın Bediş      1996

« Yanıtla #1 : Temmuz 04, 2007 09:35 »
Real_Life
Admin
Ölümüne Fan

Rep Puany: 10009

Fanburada

webmaster@fanburada.com
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Temmuz 04, 2007 09:35 »

Dudaklarımın kalınlığından memnun değilim!

'Geniş Zamanlar' ve 'Yaprak Dökümü' gibi dizilerde rol alan Başak Sayan, bu ayki Süper dergisine güzellik alışkanlıklarını anlattı. Far kullanmayı sevmeyen Sayan, asla fondöten sürmüyor..

* Parfüm olarak kışları Angel, yazları ise Poeme kullanıyorum. Baharatlı ve kalıcı kokular bana gidiyor. Bu parfümleri de kendime çok yakıştırıyorum.

* Cildime çok iyi bakıyorum ki, gelecekte herhangi bir problem yaşamayayım. 20 yaşımdan beri cildimle uğraşıyorum. Gözaltı kremi ve serumumu her akşam sürerim. Sabahları da nemlendiricimi sürmeyi ihmal etmem. 10-15 günde bir de peeling ve kil maskesi yapıyorum.

GÖZÜME KALEM ÇEKERİM
* Özel davetlere giderken gözümün her tarafına kalem çekip dağıtıyorum. Bu gözlerime çok puslu bir görüntü veriyor. Far kullanmaktan hiç hoşlanmıyorum. İddia ediyorum, beni asla farlı göremezsiniz!

* Dudaklarımın kalın olmasından hiç memnun değilim. Dolgun dudaklar seksapelin altını çiziyormuş gibi geliyor. Oysa, ince dudaklar çok daha karakteristik duruyor. Bu nedenle de çok açık renkler ve mat rujlar kullanıyorum.

* Hayatımda set dışında hiç fondöten kullanmadım. Bundan sonra da kullanmam! Çünkü maske takmış gibi bir hisse kapılıyorum. Allıkta ise pembe tonları favorim.

* Gündüz saatlerinde sadece rimel ve allık kullanıyorum. Abartılı makyaj yapmam. Geceleri makyajımı çıkarmadan asla yatmam.

* Kozmetik ürünlerine çok meraklıyım. Banyoma giren herkes önce bir şaşkınlık geçirir. Çünkü banyomda yok yok! Sanki bir kozmetik reyonu gibi... Yeni çıkan tüm makyaj malzemelerini ve bakım ürünlerini bende bulabilirsiniz. Lancome Glo Minerals Lancome Poeme
Haberin fotoğrafları

Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Web Tasarim | Zayiflama Epilasyon | Unecso
eXTReMe Tracker PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.368 Saniyede 19 Sorgu ile Oluşturuldu