Spor Kulübü Fanatikleri, Diziler, Sanatçilar, Oyuncular ve Ropörtajlar
Ekim 06, 2008 18:12 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: T?m Fanlar Tek Adreste

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Gökhan Özen'in "Yalan Dünya"sı  (Okunma Sayısı 259 defa)
« : Temmuz 15, 2007 10:34 »
Real_Life
Admin
Ölümüne Fan

Rep Puany: 10009

Fanburada

webmaster@fanburada.com
Üyelik Bilgileri WWW
« : Temmuz 15, 2007 10:34 »

Gökhan Özen'in "Yalan Dünya"sı

Gökhan Özen'in Yalan Dünyası Star'da önceki akşam yayınlanmaya başlayan “Yalan dünya” adlı dizinin oyuncuları, Tarabya’da dizinin ilk bölümünü birlikte izleyerek başarılarını pasta keserek kutladılar.
Dizide, Gökhan Özen’in annesi rolünü oynayan İpek Tenolcay ise, “Ekiple birlikte çok iyi bir işe imza attığımıza inanıyorum. Başarılı bir dizi olacak” dedi.

“Yalan Dünya” adlı dizide, Gökhan Özen, İpek Tenolcay, Eşref Kolçak, Firdevs Vüdül, Sevil Uyar, Serhat Nalbantoğlu, Elçin Şenal rol alıyor. “Yalan Dünya” adlı dizide, birbirinden habersiz, bam başka hayatlar yaşayan ikiz kardeşleri oynayan Gökhan Özen, “Bu dizi benim ikinci dizim olacak. Birinci dizimde, başarılı olduğuma inanıyordum. Oyunculuğa alıştım. Ayrıca dizide, iki farklı karakteri oynamada, oyunculuk kariyerimi göstermem acısından önemli. Dizinin müziklerini de ben yapıyorum. Dolayısıyla dizi ile oldukça iç içeyim” dedi. Dizi çalışmalarının yanı sıra albüm çalışmasını da yürüttüğünü belirten Gökhan Özen, “Seçimle birlikte, yeni albümüm geliyor. Yani 23 veya 24 Temmuz’da yeni albümümü piyasaya çıkaracağım” dedi.

Yapımcılığını Artı Filmin üstlendiği, Yönetmenliğini Serpil Kurtça’nın yaptığı, senaryoyu Ali Can Yaraş’ın yazdığı “Yalan Dünya” adlı dizide, Gökhan Özen, İpek Tenolcay, Eşref Kolçak, Firdevs Vüdül, Sevil Uyar, Serhat Nalbantoğlu, Elçin Şenal rol alıyor.

Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Web Tasarim | Zayiflama Epilasyon | Unecso
eXTReMe Tracker PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.085 Saniyede 19 Sorgu ile Oluşturuldu