Beşiktaş'ım Senin İçin, Yakarım Bu Dünyayı,Hiç Kimseler Bitiremez Kartal,Yüreğimde Sevdanı Okulumun Sırasında Gecenin Bi Yarısında, Ölüm Kalım Arasında Aklım, Beyazında Karasında
Seni Sevdik Yemin Ettik Beşiktaşş, Sevdamızdan Ayıracak Hiç Bir Bedel Yok Bu Dünyada, Ne Bir Heves, Ne Bir Tutku, Beşiktaş'ım Anlatılmaz Sevgi Bu, Tapıyoruz, Seviyoruz, Aşkından Kahrolduk Biz Deliriyoruz
Beşiktaş'ım, Hayat Sensin, Dünyam Sensin, Herşey Sensin, Gelecekse Tüm Acılar Biz Hazırız Senden Gelsin Bu Sevdadan Vazgeçersek Allah Belamızı Versin.Siyah Ulan, Beyaz Ulan, Alayına Gider Ulan!!!
Seninle Ağladık Senle Güldük Biz,Sevdamız Uğruna Canlar verdik Biz,Siyahın Zindan Olsun Beyaz Aydınlık Herkese Var Olmaz Beşiktaşlılık
Bu Sevda Bitmez Hasret Bitmez İsteyene Gider Hiç Farketmez Bu Alemde Çarşı Herkese Karşı Allah Affeder Çarşı Affetmez
Kıyamet kopar,çöker karanlık,Allah bizi affetmez çok günah aldık, Sevenler ayrılmaz biz bir plan yaptık,Tüm Çarşı cehennemden kombine aldık
Şampiyonluk Hasretiyle Çok Çile Çektik Geceleri Uyumadık Sabahlar Ettik Uçurumlara Düşmeden Tut Elimizi Şampiyon Ol Beşiktaş'ım Mesut Et Bizi
Okulda defteri evde anneyi terkedip geldik sevgilimizi utanmadan istiyor yüzsüzler dolar bu alemde kral yine TARAFTAR
Yalanmış Anladım Başka Sevgiler En Tatlı Sevgiler Senleymiş Meğer Şampiyon Olmadan Ölürsem Eğer Kefenim Siyahla Beyaz Olsun
Gün Doğdu Hep Uyandık Statlara Dayandık Beşiktaş'ın Uğrunada Bayraklara Sarıldık Semtimiz erkek semti aşık eder herkesi üzerimden eksilmesin bayrağımın gölgesi işte biz kötü günde hep Omuz Omuzayız övünmek gibi olmasın biz Karakartallıyız
Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin
Besiktasın Manyagiyiz,Piskopatın Allahıyız Alem Buysa Kral Biziz Gırtlakları Biz Keseriz Elimizde Saraplarla Belimizde kasatura Biz ölmeye gidiyoruz Fenerbahce mekanına...
Yağmurlu Bir Günde Görmüştüm Seni Üstünde Çubuklu Formalar Vardı Bir Anda Vuruldum Aşık Oldum Ben Hayatın Anlamı Beşiktaş sın Sen Ölümle Yaşamı Ayıran Çizgi Beşiktaş tan Bizi Ayıramazki Kapalı Tribünler Loca Olsa da Renklerden Bizi Koparamaz ki
Aşk Değil Sevgi Değil Beşiktaş'ım Delilik Bu Herşeyi Sende Buldum Yokki Bunun Başka yolu
Yıllarca Kahrolsak Dertten Kederden Bilsekki Kellemiz Kopar Bedenden Aşkımız Harbiden Hemde Derinden Asla Vazgeçmeyiz Beşiktaş Senden
Aklımda Bir Tek Sen, Fikrimde Bir Tek Sen, Ne Farkeder Kartal, Sen Hergün Yenilsen,Uğrunda Herşeyden Öyle Vazgeçmişken Nasıl Vazgeçerim Beşiktaş'ım Senden