Spor Kulübü Fanatikleri, Diziler, Sanatçilar, Oyuncular ve Ropörtajlar
Aralık 02, 2008 02:52 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: T?m Fanlar Tek Adreste

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Bu filmin her şeyi cezaevinden çıktı  (Okunma Sayısı 212 defa)
« : Haziran 21, 2007 09:28 »
Real_Life
Admin
Ölümüne Fan

Rep Puany: 10009

Fanburada

webmaster@fanburada.com
Üyelik Bilgileri WWW
« : Haziran 21, 2007 09:28 »

Bu filmin her şeyi cezaevinden çıktı
Senaryosundan müziğine her şeyi cezaevindekiler tarafından yapılan "Ben Fazla Kalmayacağım" adlı filmin çekimleri başlıyor
BAYRAM KAYGUSUZ

Senaryo Yazarları Derneği'nin Haziran 2000'de Bayrampaşa ve Paşakapısı cezaevlerinde yaşama geçirdiği Hayal Kurmak Serbest Film Öyküsü Atölyesi'nde tutuklu ve mahkûmların yazdığı öykülerden ilki film oluyor. "Bayrampaşa-Ben Fazla Kalmayacağım" adlı filmin tanıtımı önceki gün Bayrampaşa Kapalı Ceza ve Tutukevi Sinema Salonu'nda yapıldı.
Çekimlerine 1 Temmuz'da cezaevinde başlanacak olan filmin başrolünde "Avrupa Yakası" dizisiyle yıldızı parlayan Vural Çelik oynayacak. Metin Şentürk, Tamer Karadağlı, Seray Sever ve bazı ünlüler de projeye destek amacıyla filmde rol alacak.
100 tutuklu ve hükümlünün katıldığı oylamayla 99 oy alarak başrol oyuncusu seçilen Çelik, "Hepimizin zaman zaman güleceği, bazen gözyaşları dökeceği bir film olacak" dedi. Birol Güven ise "Son 20 yılın en verimli senaryo çalışmasını yaptık çünkü burada cep telefonu yok!" diye konuştu.

Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Web Tasarim | Zayiflama Epilasyon | Unecso
eXTReMe Tracker PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.139 Saniyede 17 Sorgu ile Oluşturuldu