Spor Kulübü Fanatikleri, Diziler, Sanatçilar, Oyuncular ve Ropörtajlar
Aralık 03, 2008 00:50 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: T?m Fanlar Tek Adreste

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Türkler cehenneme giderse  (Okunma Sayısı 348 defa)
« : Ocak 25, 2007 12:55 »
angel_90
Admin
Fankolik
*

Rep Puany: 3

angel_90_angel@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« : Ocak 25, 2007 12:55 »

- yere tükürme alışkanlıkları sayesinde cehennemin ateşini söndürebilirler...

- zebanilere rüşvet verip cennete girmeye çalışabilirler...

- arazi mafyası bir türk mevta, bütün cehennemi gasp edip 'burayı boşaltın' diye ahaliye zulüm edebilir. olmadı zor koşup her tarafı ateşe verebilir.

- abi burası çok fena sıcak oldu, bi vantilatör alalım diyebilirler.

- cehenneme gitmekten memnun kalmayan türkler ben bi arkadaşa bakıp çıkacam deyip zebanileri kandırmaya çalışabilirler.

- cehennemin tam göbeğinde, karşıdan ağzında sigara gelmekte olan bir türk, abi ateşini bi verebilir misin diyebilir.

- cehennemde türkler itfaiyeyi arayıp burda yangın çıktı diyebilirler. dahası türk itfaiyesi bütün cehennem ateşi yanıp bittikten sonra gelebilir.

- abi şu ateşi bulmuşken iki kilo kanat alalım da mangal yapalım diyen türkler çıkabilir.

- girişimci bir türk aygazın cehennem bayiliğini alıp 'aygaaaaaz' diye bağırtabilir. çünkü yemek için ateşe ihtiyaç vardır.

- cehennem sıcağından bunalan bazı taşralı türkler havlu ıslatıp enselerine koyabilirler.

- aşrı sıcaktan bunalan bazı güneyli cehennemliklerimiz "hanım Hazırlanalım, yayla mevsimi çoktaaan geldi" diyebilir

- cehennemin daha az sıcak yerlerine tüymek isteyen bazı uyanıklar, politikacı cehennemlikleri araya koyabilirler. ve dahi hamili kart yakinimdir çıkartıp zebanileri uyutmaya çalışabilirler.

- bazı ders almaz, uslanmaz edepsizler "bu ne oğlum ortalık gavur ..ı gibi yanıyo" diyebilirler.

- türk meteorolojisi cehennemde sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyrettiğini hafta sonu yağış beklendiğini, söyleyebilir. sıcak havanın da sahra çölünden geldiğini söyleyip günahı araplara atabilirler.

уαηıℓмα, çσк вιℓ∂ιмℓιк уαραяѕαη çσк ∂üşмüşℓüк уαşαяѕıη, уσк ∂єя∂ιмℓιк уαραяѕαη ∂єят göяüη¢є ѕαραяѕıη...
« Yanıtla #1 : Ocak 25, 2007 15:52 »
�SAGOPA�
Sagopa Kajmer
Fankolik
*

Rep Puany: 0

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Ocak 25, 2007 15:52 »

tşk ettim güsel bi paylaşım

Bul seni getir bana hediyem ol Aklımın odaları senle doldu taştı      Rock ANADOLU ROCKÇILAR   Rock
« Yanıtla #2 : Ocak 25, 2007 16:06 »
ask_böcüğü
Fancı Olabilir
*

anladın sen onu

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Ocak 25, 2007 16:06 »

paylaşım güzel angel

AkLıMa GeLiR BiRdEn HiÇ bEkLeMeDiĞiM aNdA AnİDeN AnIlAr KoPmAZ bEnDeN bEnİ AğLaTaN OnLaR aNiLaR ZaTeN .........
« Yanıtla #3 : Nisan 01, 2007 13:46 »
ÇİKO
Daha Fancı Değil
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #3 : Nisan 01, 2007 13:46 »

çok  güzel       :halay2 Kahkaha

emin16 abim oluyor
|^^^^^^^^^^^^\ ||\
|__ EMEĞE SAYGI__| ||'""|""\___
| _____________ l | |__|__|___| )
(@!)!(@)"""""**|(@) (@)****|(@)
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Web Tasarim | Zayiflama Epilasyon | Unecso
eXTReMe Tracker PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.128 Saniyede 20 Sorgu ile Oluşturuldu