« Yanıtla #12 : Şubat 03, 2007 08:31 » |
zynpche
Fanatik
Rep Puany: 2
¯|¯¦©¥ ¯-_-¯-_-¯-_¯-_-¯-_-¯-_z£¥ñ£P¯-_-¯-_-¯-_-¯-_
|
 |
« Yanıtla #12 : Şubat 03, 2007 08:31 » |
|
anladım  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : Şubat 14, 2007 16:44 » |
zynpche
Fanatik
Rep Puany: 2
¯|¯¦©¥ ¯-_-¯-_-¯-_¯-_-¯-_-¯-_z£¥ñ£P¯-_-¯-_-¯-_-¯-_
|
 |
« Yanıtla #13 : Şubat 14, 2007 16:44 » |
|
çok güzzlr
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #14 : Şubat 15, 2007 07:01 » |
angel_90
Admin
Fankolik
Rep Puany: 3
|
 |
« Yanıtla #14 : Şubat 15, 2007 07:01 » |
|
işte bi tane daha
Yavru deve annesine sormuş; -Anne neden bizim ayaklarımız bu kadar büyük? -Çölde kuma batmamak için. -Peki neden kirpiklerimiz bu kadar gür? -Çölde kum fırtınası olduğunda gözlerimizi korumak için. -Pekiii neden hörgücümüz var? -Biz suyumuzu depoluyoruz orda ki öçlde susuz kalmayalım.
Yavru deve dayanamamış ve; -Peki anne o zmn bizim bu hayvanat bahçesinde ne işimiz var??
|
|
|
|
|
|
уαηıℓмα, çσк вιℓ∂ιмℓιк уαραяѕαη çσк ∂üşмüşℓüк уαşαяѕıη, уσк ∂єя∂ιмℓιк уαραяѕαη ∂єят göяüη¢є ѕαραяѕıη...
|
|
|
« Yanıtla #15 : Şubat 20, 2007 12:35 » |
MBD|Berk|GS
Fanatik
Rep Puany: 0
|
 |
« Yanıtla #15 : Şubat 20, 2007 12:35 » |
|
Cesur Hakem Adamın biri ölüp cennetin kapısına dayandıgında cennetın bas melegı durdurur onu içeri almadan önce sorularıma cewap wermelisin? hayatın boyunca tam anlamıyla iyi bir iş yaptın mı bakalıım? adamcagız uzun uzun düsünür hafızasını zorlar ama ne yazık ki yaptıgı iyi bir şeyi hatırlayamaz
Melek tekrar sorar: -peki,bari söyle, hiç cesaret gerektiren bir şeyi yaptın mı, hayatında?adam hemen atılır gururla. -Yaptım,tabii! -anlat bakalım,neymiş bu cesur iş?adam anlatmaya baslar -bn futbol hakemiydim 19 MAYIS'da bir ANKARAGÜCÜ-FENERBAHÇE maçını yönetiyordum macın son dakikasında ANKARAGÜCÜ aleyhine penaltı çaldım
-vay canına, gercekten cesurmussun sn,hadi geç bakalım!cennetin kapıları acılır
Bizim hakem tam geçecekken melek merak eder -Ne zaman olmustu bu mac? -asağı yukarı 3 dk önce
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 20, 2007 12:37 Gönderen: MBD|Berk|GS »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #16 : Şubat 20, 2007 12:38 » |
MBD|Berk|GS
Fanatik
|
 |
« Yanıtla #16 : Şubat 20, 2007 12:38 » |
|
Yasak Bir gemide türk,ingiliz ve fransız vatandaşları varmış.gemi batıyormuş.kaptan hiç kimseyi paniğe kapılmaması için hiç kimsenin haberi olmadan gemiyi boşaltmak istiyormuş.mikrofonu eline almış ve ingilizlere 'yüzmek çok güzel bir spordur.' demiş.ingilizler denize atlamış.dönmüş fransızlara 'yüzmek yetenek isteyen bir spordur.'demiş.fransızlar denize atlamış.türklere dönmüş ve 'yüzmek yasaktır.' demiş.bu sefer türklerin hepsi atlamış denize
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #17 : Şubat 20, 2007 12:39 » |
MBD|Berk|GS
Fanatik
|
 |
« Yanıtla #17 : Şubat 20, 2007 12:39 » |
|
Bir hırsız bir gün gözüne kestirdiği bir zenginin evini soymaya karar verir.Evi takip eder ve evde hiç himsenin olmadığı bir akşam eve girmeye karar verir. Bütün herşeyi toplamış çıkacakken bir gelen oldugunu farketmiş.Hırsız can korkusundan elindeki herşeyi bırakarak kendisini pencereden aşagıya,bahçeye atlar.Ev sahibide işin farkına varmıstır ve hemen bahçeye dolaşır.Hırsızı bir köşede sıkıstırır ve "hey sen ne yapıyorsun orada" der. Hırsızda fazla bozuntuya vermeden "büyük tuvaletimi yapıyorum" demiş.Ev sahibi bir düşünmüş ve "çekil bakim oradan" demiş. Adam çekilince birde ne görsün! Köpek pisliği.Ev sahibi "ulan bu senin pisliğinmi?Bu bal gibi köpek pisliği lan" demiş. Hırsızda cevabı yapıştırmış: "Be birader sende bırakmadın ki,bizde adam gibi yapalım"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #18 : Şubat 20, 2007 12:42 » |
MBD|Berk|GS
Fanatik
|
 |
« Yanıtla #18 : Şubat 20, 2007 12:42 » |
|
Almanyanın Hali İki Alman Karl ve Hans,Türk'lerin neden bu kadar rakıya düşkün olduklarını ve içerken ne hissettiklerini merak etmektedirler. Konuyu araştırmak için İstanbul'a gelirler.Bir meyhane seçerek içeri girerler.Acemice etrafa bakındıktan sonra bir masaya oturarak yan masadakilerin söylediklerinin aynısını sipariş edip başlarlar mezeler eşliğinde içmeye.İlk kadehler bittikten sonra Hans Karl'a sorar; -Ne hissediyorsun?... -Daha bir şey anlamadım. Devam edelim. İkinci kadehten sonra Karl Hans'a; -Nasıl gidiyor. Değişiklik var mı? -Hiç bir şey yok. Devam edelim. Mezeler eşliğinde bir iki kadeh daha içildikten sonra Hans tekrar sorar; -Ne hissediyorsun? Karl ağırlaşan göz kapaklarını ağır ağır açarak; -Boşver şimdi ne hissettiğimi Hans ne olacak bu Almanya'nın hali....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #19 : Şubat 20, 2007 12:50 » |
MBD|Berk|GS
Fanatik
|
 |
« Yanıtla #19 : Şubat 20, 2007 12:50 » |
|
Karne Baba, ortaokul üçüncü sınıfa giden oğlunun elinde karneyle salona girdiğini görür. "Allah allah, dönem ne çabuk bitmiş..." diye düşünür ve oğluna seslenir: -"Getir bakayım şu karneyi!" -"Al baba..." Adam karneye bir bakar ki, beden eğitimi ve resim dışındaki tüm dersler zayıf. -"Bir dediğini iki etmiyoruz, bilgisayar dedin, bilgisayar aldık, ingilizce kursu dedin ingilizce kursuna gönderdik, gitar kursu, müzik aletleri, ne istersen yapıyoruz. Kız arkadaş uğruna harcadığın çiçek parasının haddi hesabı yok. Ne bu notların hali, rezil şey!" -"Baba... O benim karnem değil ki, senin kitaplarını karıştırıyordum, birinin arasında karnelerinden birini bulmuştum..."
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #20 : Şubat 21, 2007 09:02 » |
angel_90
Admin
Fankolik
Rep Puany: 3
|
 |
« Yanıtla #20 : Şubat 21, 2007 09:02 » |
|
saol tşk 
|
|
|
|
|
|
уαηıℓмα, çσк вιℓ∂ιмℓιк уαραяѕαη çσк ∂üşмüşℓüк уαşαяѕıη, уσк ∂єя∂ιмℓιк уαραяѕαη ∂єят göяüη¢є ѕαραяѕıη...
|
|
|
« Yanıtla #21 : Şubat 24, 2007 15:28 » |
MBD|Berk|GS
Fanatik
|
 |
« Yanıtla #21 : Şubat 24, 2007 15:28 » |
|
bir şey değil...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #22 : Şubat 24, 2007 15:35 » |
Tahsin1914
Bölüm Sorumlusu
Fanatik
TrißünLeRiN KaßuSuYuZ
|
 |
« Yanıtla #22 : Şubat 24, 2007 15:35 » |
|
Cesur Hakem Adamın biri ölüp cennetin kapısına dayandıgında cennetın bas melegı durdurur onu içeri almadan önce sorularıma cewap wermelisin? hayatın boyunca tam anlamıyla iyi bir iş yaptın mı bakalıım? adamcagız uzun uzun düsünür hafızasını zorlar ama ne yazık ki yaptıgı iyi bir şeyi hatırlayamaz
Melek tekrar sorar: -peki,bari söyle, hiç cesaret gerektiren bir şeyi yaptın mı, hayatında?adam hemen atılır gururla. -Yaptım,tabii! -anlat bakalım,neymiş bu cesur iş?adam anlatmaya baslar -bn futbol hakemiydim 19 MAYIS'da bir ANKARAGÜCÜ-FENERBAHÇE maçını yönetiyordum macın son dakikasında ANKARAGÜCÜ aleyhine penaltı çaldım
-vay canına, gercekten cesurmussun sn,hadi geç bakalım!cennetin kapıları acılır
Bizim hakem tam geçecekken melek merak eder -Ne zaman olmustu bu mac? -asağı yukarı 3 dk önce :halay2 :halay2 :halay2 :halay2 :halay2 kim vurmuş bunu peki_? tşkler fıkralar için... laylalay laylayyyyy ankaragücüüüüüü Tek dostumuz uLaynn!! AnkarAltay... ankaragüçlüler şaraba düştüler.. manyak fıkra yaaa:))
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 24, 2007 15:41 Gönderen: Tahsin1914 »
|
|
 CasH FLow Çağdaş - Volkan - Emir ßornova !! Yaşadığımız yer Cennet mekanımız İzmir Saat kulesidir yıkılmaz tarihidir Gözümün önüne gelir hüzünlü geceler Toprağım için yazdığım yüzlerce heceler İzmir'imin üstünde barlar Şehir canlıdır olmazlara ağlar Sokaklar caddeler Tüm mekanlar Misafir olma yaşayanlar anlar.. Cash FLow !!!
|
|
|
« Yanıtla #23 : Şubat 24, 2007 15:54 » |
�SAGOPA�
Sagopa Kajmer
Fankolik
|
 |
« Yanıtla #23 : Şubat 24, 2007 15:54 » |
|