« Yanıtla #24 : Şubat 24, 2007 16:00 » |
MBD|Berk|GS
Fanatik
Rep Puany: 0
|
 |
« Yanıtla #24 : Şubat 24, 2007 16:00 » |
|
saolun...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #25 : Şubat 24, 2007 16:00 » |
Tahsin1914
Bölüm Sorumlusu
Fanatik
TrißünLeRiN KaßuSuYuZ
|
 |
« Yanıtla #25 : Şubat 24, 2007 16:00 » |
|
fıkraların kralı temel  )
|
|
|
|
|
|
 CasH FLow Çağdaş - Volkan - Emir ßornova !! Yaşadığımız yer Cennet mekanımız İzmir Saat kulesidir yıkılmaz tarihidir Gözümün önüne gelir hüzünlü geceler Toprağım için yazdığım yüzlerce heceler İzmir'imin üstünde barlar Şehir canlıdır olmazlara ağlar Sokaklar caddeler Tüm mekanlar Misafir olma yaşayanlar anlar.. Cash FLow !!!
|
|
|
« Yanıtla #26 : Şubat 24, 2007 16:01 » |
MBD|Berk|GS
Fanatik
|
 |
« Yanıtla #26 : Şubat 24, 2007 16:01 » |
|
ewet...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #27 : Mart 01, 2007 10:43 » |
angel_90
Admin
Fankolik
Rep Puany: 3
|
 |
« Yanıtla #27 : Mart 01, 2007 10:43 » |
|
YIKASIN DİYE GETİRDİM
Adamın birinin son derece tembel bir kölesi vardır.Bir gün bazı şeyler alması için efendisi kendisini gönderir.Saatlerce gecikir.Sonunda hiçbirşey almadan gelir.Efendinin sabrı tükenir: "Oğlum.Sen adam olmayacaksın.Ellerin kölelerine bakıorm da imreniorm,efendileri bir iş emretse iki iş birden yapıorlar." diye azarlar. Bir iki gün sonra efendi hastalanır.Köleyi hekim çağırmaya gönderir.Köle hekimle birlikte başka bir adam daha alır gelir.Efendi hekimin yaında yabancı birini görünce "Bu kimdir?" diye sorar. "Efendim,sen bana ellerin köleleri iki iş birden görüyorlar dememiş miydin?İşte ben de öyle yaptım.Bu ölü yıkayıcısıdır.Şayet hekimin ilaçları fayda vermeyip ölürsen seni yıkasın diye getirdim."
|
|
|
|
|
|
уαηıℓмα, çσк вιℓ∂ιмℓιк уαραяѕαη çσк ∂üşмüşℓüк уαşαяѕıη, уσк ∂єя∂ιмℓιк уαραяѕαη ∂єят göяüη¢є ѕαραяѕıη...
|
|
|
« Yanıtla #28 : Mart 01, 2007 10:48 » |
angel_90
Admin
Fankolik
|
 |
« Yanıtla #28 : Mart 01, 2007 10:48 » |
|
arkadaşlar topic kirliliğini önlemek amacıyla konuları birleştirdim
|
|
|
|
|
|
уαηıℓмα, çσк вιℓ∂ιмℓιк уαραяѕαη çσк ∂üşмüşℓüк уαşαяѕıη, уσк ∂єя∂ιмℓιк уαραяѕαη ∂єят göяüη¢є ѕαραяѕıη...
|
|
|
« Yanıtla #29 : Mart 01, 2007 11:46 » |
MBD|Berk|GS
Fanatik
|
 |
« Yanıtla #29 : Mart 01, 2007 11:46 » |
|
iyi yaptın...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #30 : Mart 01, 2007 12:10 » |
Tahsin1914
Bölüm Sorumlusu
Fanatik
TrißünLeRiN KaßuSuYuZ
|
 |
« Yanıtla #30 : Mart 01, 2007 12:10 » |
|
çok iyi yapmışın bu arada bu yıkasın diye getirdim fıkrasına acaip güldüm  )
|
|
|
|
|
|
 CasH FLow Çağdaş - Volkan - Emir ßornova !! Yaşadığımız yer Cennet mekanımız İzmir Saat kulesidir yıkılmaz tarihidir Gözümün önüne gelir hüzünlü geceler Toprağım için yazdığım yüzlerce heceler İzmir'imin üstünde barlar Şehir canlıdır olmazlara ağlar Sokaklar caddeler Tüm mekanlar Misafir olma yaşayanlar anlar.. Cash FLow !!!
|
|
|
« Yanıtla #31 : Mart 09, 2007 09:02 » |
angel_90
Admin
Fankolik
|
 |
« Yanıtla #31 : Mart 09, 2007 09:02 » |
|
Orta yaşlı bir kadın dışarıdan ilkokul diploması almak için sınava girer. Tabiat bilgisi soruları ve cevapları şöyledir; Soru : Mide ne iş yapar? Cevap : Sindirim yapar, yediklerimizi öğütür Soru : Akciğer ne iş yapar? Cevap : Solunum yapar. Bizi yaşatır. Soru : Kalp ne iş yapar? Cevap : Dolaşım yapar. Soru : Beyin ne iş yapar? Cevap : Bizim apartmanda kapıcılık yapar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #32 : Mart 09, 2007 09:05 » |
�SAGOPA�
Sagopa Kajmer
Fankolik
|
 |
« Yanıtla #32 : Mart 09, 2007 09:05 » |
|
saol güzelmiş
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #33 : Mart 17, 2007 10:07 » |
ÇaRşI
Fancı Olabilir
Bu alemde 2 büyük var. 1) Beşiktaş 2) 70 lik Rakı
|
 |
« Yanıtla #33 : Mart 17, 2007 10:07 » |
|
Ali babasına sormus: - Baba ben nasıl dünyaya geldim? - Gece annenle yatmaya gittiğimizde yatağın cevresine şeker koyduk. Sabah kalktığimızda sen gelmiştin. Bu fikir Ali`nin ilgisini cekmiş ve denemeye karar vermiş. Yatarken yatağinin cevresine şeker koymus. Sabah bütün karınca, böcekler, vs. yatağın cevresindeymiş. Ali: - Ulan demis, simdi size elimin tersiyle bir korum. Ama baba yüreği ... -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Temel'in babası vefat eder... Cenazeye gelen bir aile dostu Temel'e sorar: Nasıl oldu? Cevap: 30.kattan aşağıya düştü... Adam: Vah vah desene çok feci ölmüş... Temel: Yok yok öyle ölmedi... tam yere düşecekken manavın tentesine çarpıp tekrar yükseldi... Adam: Vah Vaah! Daha şiddetli çakıldı o zaman. Temel: Yok! Karşıdaki kasabın tenteden zıpladı bu sefer karşı binanın çatısına... Adam: Demek çatıya çarpıp öldü. Temel: Yok ya! Çatıdan yuvarlanıp elektrik tellerine gitti... Adam: Deme ya! Çarpıldı o zaman... Temel: Yok canım teller yaylandı babamı 200 metre yukarı fırlattı. Adam: 200 metreden yere çakıldı öyle mi? Yazık... Temel: Yok ya yine en baştaki bakkalın tenteye... Adam: Orda mı öldü? Temel: Yooo... Ordanda yine kasaba... En sonunda bunalan adam Temel'e bağırarak sordu: Ulan nasıl öldü bu adam? Temel: "Baktık durmuyo... Vurduk!" ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bir devrin tüm as ve klas futbolcuları cennette buluşmuş. Cennetin baş meleği de futbol meraklısıymış. Şeytanı çağırtmış: -Cennetle cehennem arasında bir maç düzenleyelim ne dersin? -Boşuna oynamayalım, biz kazanırız, demiş şeytan. -Olur mu en iyi futbolcular bizde, ne kadar da kötü futbolcu varsa sizde... Şeytan şeytanca gülümsemiş: -Ama bütün hakemler de bizde... -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
|
|
|
|
Ölüm Ne zaman ve Nereden Gelirse Gelsin Mezartaşıma Beşiktaş Mezarıma Siyah-Beyaz güller atılacaksa O Ölüm Hoş Gelmiş Sefa Gelmiş 
|
|
|
|