Spor Kulübü Fanatikleri, Diziler, Sanatçilar, Oyuncular ve Ropörtajlar
Aralık 05, 2008 09:44 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: T?m Fanlar Tek Adreste

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Keremcem  (Okunma Sayısı 1020 defa)
« : Nisan 17, 2007 06:05 »
Real_Life
Admin
Ölümüne Fan

Rep Puany: 10009

Fanburada

webmaster@fanburada.com
Üyelik Bilgileri WWW
« : Nisan 17, 2007 06:05 »

Biyografi

28 Aralık  1977’de Muğla’nın Milas ilçesinde halen ailesinin oturduğu evde dünyaya geldi. Babasının deyimiyle kara-kuru çirkin bir çocuktu.

O’ndan 4 yıl önce doğan ablası beste’nin kardeş istemesi Keremcem’in dünyaya gelmesinin sebeplerinden biriydi.

Kocasına sonsuz aşkla bağlı olan annesinin oğluna onun ismi olan Cem adını vermek istemesi, babasının kerem adında ısrar etmesi Keremcem ismini oluşturdu. İsminin tam söylenmesi konusunda  takıntılı olan Keremcem  adını eksik söyleyen arkadaşlarını epey uğraştırdı.

İlkokul yılları en iyi arkadaşı kuzeniyle geçti.

Ortaokulu İzmir Özel Fatih Koleji’nde liseyi Muğla Turgut Reis Lisesi’nde okurken hard rock dinleyip kafa salladıkları, ucuz şarap içip sabahladıkları okul bahçesi müzikal değişimini sağladı.

1996 yılında Ege Üniversitesi Uluslar arası İlişkiler Blümü’nü kazandığında hayatında müzik dışında yeni bir sayfa açılacağını düşünüp korktu, ama mezun olduğunda okulun müzikten uzaklaştırmak yerine daha çok müziğin içine çektiğini farketti.

Yıllarca birlikte müzik yaptığı arkadaşı Yunus (Adak) Keremcem’in İstanbul’a yerleşme arefesinde yeni yaptığı Eylül’ adlı şarkıyı dinlettiğinde İstanbul macerası daha da anlam kazanmıştı. Yonca Evcimik ile tanışması keskinleştiren  etken oldu. Yoncimik O’na inanan ilk profesyonel oldu.

« Yanıtla #1 : Nisan 17, 2007 06:06 »
Real_Life
Admin
Ölümüne Fan

Fanburada

webmaster@fanburada.com
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Nisan 17, 2007 06:06 »

Keremcem Sabah Gazetesi Röportajı
atv'nin beğeniyle izlenen yeni dizisi 'İki Yabancı'da; 'idealist doktor Cem' karakterini canlandıran Keremcem, çekimlere başlamadan önce bir beyin cerrahından doktorluk eğitimi aldığını söyledi. Yakışıklı oyuncu, "İğne nasıl yapılır, tansiyona nasıl bakılır, stetoskop nasıl tutulur öğrendim. Öğrendiklerimi de arkadaşlarımın üzerinde uyguladım" dedi. 'İki Yabancı'da genç oyuncu Hatice Şendil'le güzel bir çift oluşturan Keremcem'le; yeni dizisi, şarkıcılık ve idealleri üzerine konuştuk.

* 'Aşk Oyunu'ndan sonra yine romantik bir komedi ile ekranlara döndünüz... 'İki Yabancı' aslında romantik komedi değil; tam bir dram. Çok sıkı ve acılı bir hikayesi var. İç Anadolu'da geçen bir hikaye olduğu için Anadolu'nun sertliği var. Ama canlandırdığım 'Cem' karakteri, keskin zekalı biri olarak bu sertlikler karşısında zekasıyla, daha yumuşak ve esprili geçişler sağlıyor.

BEN İDEALİME ULAŞTIM

* Canlandırdığınız karakterle aranızda benzerlikler var mı? Cem'in zeki ve esprili geçişleri bana çok uzak değil. Benim de şiddete karşı bir tutumum vardır. Kenarından sıvışmayı severim; espriyle karıştırıp, göğsümde yumuşatıp öyle geri çeviririm.

* Rolünüze hazırlanırken, doktorluk üzerine bir eğitim dönemi geçirdiniz mi? Nasıl stetoskop tutulup kan alındığını, nasıl iğne yapılıp tansiyon bakıldığını öğrendim. Bunlarla ilgili bir beyin cerrahından 2-3 günlük eğitim aldım. Öğrendiklerimi de arkadaşlarımın üstünde uyguladım. (Gülüyor)

* 'Cem' idealist bir karakter. Peki sizin idealleriniz neler? İdealim şarkı söylemekti. Kendimle ilgili en büyük hayalim bir albüm yapmaktı. Kendi şarkılarımı insanlara duyurdum ve idealime ulaştım.

* Şarkı söylemenin dışında... Çocuklar ve yaşlıların acı çekmesine veya kötü koşullarda yaşamasına dayanamıyorum. Onlar için elimden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Zor durumdaki en az 100 yaşlının mutlu olabileceği bir ev yaptırmayı çok istiyorum. Umarım ömrüm yeter.

VAR YA DA YOK DEMEM!

* 'Aşk Oyunu'nda playboyluktan romantik bir gence dönüşen Sarp vardı. Bu dizide ise idealist bir doktor... Aslında 'Sarp' ile 'Cem' birbirinden ayrı karakterler değil çünkü ikisi de iyi insanlar. Sarp biraz daha saf, idealleri olmayan bir karakterdi. Cem ise Harward'da tıp okumuş idealist bir doktor; daha güçlü bir karakter. Bu diziyle insanların evlerine girmek istiyorum. 'Aşk Oyunu'nda bunu yakalamıştım. İnsanlar beni her yönümle evlerindeki bir birey gibi kabul etmişti. Bu yüzden 'İki Yabancı'da da iyi bir karakter çizmeyi istedim.

* Sarp çapkındı, Cem de öyle mi? Cem'in de kızlarla arası iyi... Ben de kendimi kızlardan çok uzak görmüyorum.

* Peki sizde durumlar nasıl? Ben hiç bu konularla magazinin içinde olmadım. Hiçbir zaman aşığım ya da değilim demedim. Benim tek yaptığım şey, hiçbir şey söylememekti. Çıkan haberlere yapabileceğim bir şey yok ama özel hayatımı paylaşmak istemiyorum ve paylaşılmasını da doğru bulmuyorum.

* Bu haberler neden çıkıyor o zaman? Bu konuda yapabileceğim bir şey yok. Ama sevgilim var diye hayranlarımın beni bırakacağını da düşünmüyorum açıkcası. Öyle bir korkum yok. Bunlar hayatın gerçekleri ama bunları gündeme getirmek doğru değil bence.

* Şu an hayatınızda biri var mı? Cevap vermeyeceğimi biliyorsun... Var ya da yok demiyorum yine!

HER GÜN ŞÜKREDİYORUM

* Yeni albümünüz, hayranlarınızdan arzu ettiğiniz ilgiyi gördü mü? Albüm benim doğum günümde çıktı. Satışlar beklediğim gibi. Sürekli konserlere gidip geliyorum. İki haftada bir Almanya konserlerim oluyor. Onları ihmal etmek istemiyorum.

« Son Düzenleme: Nisan 17, 2007 06:07 Gönderen: Real_Life » Logged

« Yanıtla #2 : Nisan 17, 2007 12:39 »
zynpche
Fanatik
*

Rep Puany: 2

¯|¯¦©¥ ¯-_-¯-_-¯-_¯-_-¯-_-¯-_z£¥ñ£P¯-_-¯-_-¯-_-¯-_

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Nisan 17, 2007 12:39 »

sinir oluyorum bu adama

« Yanıtla #3 : Nisan 19, 2007 22:28 »
Real_Life
Admin
Ölümüne Fan

Fanburada

webmaster@fanburada.com
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Nisan 19, 2007 22:28 »

Dizi dizi aşk

Keremcem, önce 'Aşk Oyunu'ndaki rol arkadaşı Yasemin Ergene ile aşk yaşadı. Dizi bitince ilişki de bitti. Yakışıklı oyuncu şimdi de yeni dizisi 'İki Yabancı'da birlikte oynadığı Julia Lescova ile birlikte...

Dizideki aşk gerçek oldu

Keremcem gönlünü dizide birlikte oynadığı Julia Lescova'ya kaptırdı. Hatta güzelliğinden etkilendiği Lescova'yı da diziye o aldırdı....

Genç kızların sevgilisi Keremcem'in aşk hayatı bir sır. Adı daha önce 'Aşk Oyunu' isimli dizide birlikte oynadığı Yasemin Ergene ile aşk dedikodularına karışan Keremcem'in yeni sevgilisi merak konusuydu. Özel hayatı hakkında konuşmayı sevmeyen ve büyük bir gizlilik içinde yaşayan yakışıklı sanatçının sır gibi sakladığı sevgilisinin kim olduğu ortaya çıktı. Keremcem bir süredir Rus güzel Julia Lescova ile birlikte. 2006 yılının Best Model birincisi olan Lescova aynı zamanda Keremcem'in atv'de ekrana gelen 'İki Yabancı' isimli dizisinde de Keremcem'in sevgilisini oynuyor. Söylenenlere göre yakışıklı şarkıcı, dizinin kadrosu oluşturulurken düşünülen isimler arasında yer alan Lescova'dan çok etkilendi ve onu kadroya aldırdı. Çekimler başladığında da ikili arasında bir elektriklenme yaşandı. Daha önce Beyazıt Öztürk ile de aşk yaşayan mankenle beraberliğini gizli saklı yürüten Keremcem'in dedikodu çıkmasın diye çok dikkatli davrandığı söyleniyor.

Julia'yı özellikle istedi...
'İki Yabancı' dizisinin kadrosu oluşturulurken Keremcem, oynama sı muhtemel isimler arasında bulunan Julia Lescova'dan çok etkilendi. Yakışıklı sanatçı, Lescova'nın diziye alınmasını özellikle istedi.

Takvim

« Yanıtla #4 : Nisan 20, 2007 10:07 »
zynpche
Fanatik
*

Rep Puany: 2

¯|¯¦©¥ ¯-_-¯-_-¯-_¯-_-¯-_-¯-_z£¥ñ£P¯-_-¯-_-¯-_-¯-_

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Nisan 20, 2007 10:07 »

tek açıklaması var REKLAM

« Yanıtla #5 : Nisan 25, 2007 15:51 »
Real_Life
Admin
Ölümüne Fan

Fanburada

webmaster@fanburada.com
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : Nisan 25, 2007 15:51 »

Keremcem çocukları coşturdu
Öner ÖNGÜN
atv'nin yeni dizisi 'İki Yabancı'da bir köy doktorunu canlandıran yakışıklı popçu Keremcem, 23 Nisan konseriyle minik hayranlarını coşturdu..
Yakışıklı popçu Keremcem 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı nedeniyle Bayrampaşa Belediyesi tarafından düzenlenen bir konser verdi. Konserinde eski parçalarıyla birlikte; yeni albümünden sevilen şarkıları seslendiren Keremcem'in dinleyici kitlesi ise her zamanki gibi gençler ve çocuklardan oluştu.

İstek şarkılar konseri uzattı
Yakışıklı popçuyu yakından görmek için izdiham yaratan minikler, başlarına taktıkları 'Keremcem' bantlarıyla da hayranlıklarını gözler önüne serdi. Şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendiren genç popçu, birbiri ardına gelen istek parçalar nedeniyle uzun süre sahneden inemedi. Bayrampaşa konserinin ardından, Beylicium Alışveriş Merkezi'ndeki bir etkinliğe katılan Keremcem, yine yoğun sevgi gösterileriyle karşılaştı.

17 bin kişiye gitarıyla seslendi
Yeni albümünü imzalarken kendisini öpmek ve kucaklaşmak isteyenler nedeniyle zor anlar yaşayan popçu; alışveriş merkezini dolduran 17 bin kişiye gitarıyla konser verdi. Çocuklara yönelik etkinliklerde ilk kez yer aldığını söyleyen Keremcem duygularını şöyle ifade etti: "Miniklerle sohbet etmek ve onlara konser vermek beni çok heyecanlandırdı. Hem her şeyin farkında olan hem de kendine çok güvenen bir nesil yetişiyor. Soruları da konsere hakimiyetleri de süperdi."

« Yanıtla #6 : Haziran 23, 2007 20:50 »
abuk_subuk
Daha Fancı Değil
*

Rep Puany: 0

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Haziran 23, 2007 20:50 »

sende herşeyi eleştiriyosun hemde kötü olarak ne var yani arkadaşımız bizle plaşmış adamı hasta ettin :[[
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Web Tasarim | Zayiflama Epilasyon | Unecso
eXTReMe Tracker PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.162 Saniyede 20 Sorgu ile Oluşturuldu