Spor Kulübü Fanatikleri, Diziler, Sanatçilar, Oyuncular ve Ropörtajlar
Şubat 10, 2012 11:15 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: T?m Fanlar Tek Adreste

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: bakmadan geçmeyin hepsi 1  (Okunma Sayısı 1611 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : Nisan 03, 2008 05:56 »
süper deliler
Daha Fancı Değil
*

Rep Puany: 0

Üyelik Bilgileri
« : Nisan 03, 2008 05:56 »

CEMRE: 1985 İstanbul doğumlu.Ortaöğrenimini ve liseyi Mimar Sinan Güzel Sanatlar üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale bölümünde bitirdi. Yine aynı okulda Klasik Bale eğitimine devam ediyor.AKM Gençlik Balesinde beş yıl görev aldı.Bir çok reklam jingle'ı ve kliplerde görev aldı.

Gülçin: 1985 İstanbul doğumlu.Ortaogrenimini ve liseyi Mimar Sinan Güzel Sanatlar üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale bölümünde bitirdi.Aynı okulda Eren ile beraber Modern Dans eğitimi alıyor.AKM Gençlik Balosundan 7 yıl görev alan Gülçin,san,piyano ve hip hop dersleri aldı ve reklam jingleları seslendirdi. 

EREN: 1984 İstanbul doğumlu.Grubun en büyük üyesi.Ortaogrenimini ve liseyi Mimar Sinan Güzel Sanatlar üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale bölümünde bitirdi.Halen bu okulda Modern Dans Eğitimi alıyor.6 yıl boyunca AKM Gençlik balosunda görev yapan Eren ayrıca Londra'da Urdang Dance Acedemy'de ve Budapeşte Dans Okulu'nda eğitim aldı.Çin'da yapılan dans grupları gösterisinde ülkemizi temsil etti.Candan Erçetin, Beyazıt Öztürk, Ragıp Savaş, Rasim Öztekin gibi daha birçok unlu ismin katıldığı "Yıldızların Altında" adli müzikalde sahne aldı.

YASEMİN: 1986 İstanbul doğumlu.Grubun en küçük üyesi.Ortaogrenimini ve liseyi Mimar Sinan Güzel Sanatlar üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale bölümünde bitirdi. Halen İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale bölümünde öğrenimini sürdürüyor.3 yıl boyunca AKM gençlik Balesi'nde görev aldı.San ve tiyatro dersleri alan Yasemin çok sayıda da reklam jingle'ları seslendirdi.

hayatları böle hee bide msn adresleri yok bakın isterseniz youtubeden hepsi grubunun msn adresleri diye bide cemre çok küçükken saçına sakız yapışmış saçını kestirmiş....

yasemin olanlar için yasemin araba kullanmayı çok seviyormuş ve mor rengini eçme nedeni mor renginde huzur buluyormuşş......

okul yıllanırı anlatıyor

Cemre: Ben Eren'den bahsedeceğim.Gülçin test kitabı alıyordu hep ama o çok gereksiz bulurdu. Anlamadığı konudan hemen özel ders alırdı. Her lafımı veya lafımızı eleştirirdi. Ama bize bir gün tiner attıktan sonra sus pus oldu.

Eren: Cemre tam bir inekti.Hep ders çalışırdı.Yazı yazmayı ve okumayı çok severdi.Ödev yapmaya da bayılırdı.Hep daha çok ödev isterdi sınıftakiler ona kızardı 13 yaşındayken falan renkli kalem krizi tutmuştu hep alıyordu.

Gülçin:Yasemin de çok uyuşuk ve unutkandı.Ödevlerini hep okulda yapardı.Hiç yazı yazmayı sevmezdi.Hep Cemre yazardı onun yerine.Bir de hep bizi rezil ederdi.

gülçin:Gülçin çok güzel resim çizerdi.Resim silgisi,resim kelemi hatta 10 tane resim defteri alırdı bir yılda.Çok da tombikti.Bir sürü test kıtabı alırdı her gün getirirdi.Resmen kendine eziyet çektiriyordu.Bu arada her ders için ayrı kalemi,silgisi falan olurdu.İsraf yani Bir de çok tembeldi ama ders bakımından değil.Her şeyini ben taşırdım.Bir gün ben tuvalete gideceğim sen şunları otobüse koyuver dedi.İçinde 100 bin tane şey vardı.Ama yetişemedi ve eşyaları gideceği yere bıraktık Eren ve Cemre'yle.Dönüşte gördük onu az kalsın boğuyorduk...

benden bu kadar bakın ve görünn

« Yanıtla #1 : Nisan 03, 2008 06:50 »
angel_90
Admin
Fankolik

Rep Puany: 3

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Nisan 03, 2008 06:50 »

Paylaşım için tşk.
Eline sağlık,güzel olmuş da grubun diğer üyeleri hakkında da bilgi eklesen daha iyi olurdu G?l?mseme

уαηıℓмα, çσк вιℓ∂ιмℓιк уαραяѕαη çσк ∂üşмüşℓüк уαşαяѕıη, уσк ∂єя∂ιмℓιк уαραяѕαη ∂єят göяüη¢є ѕαραяѕıη...
« Yanıtla #2 : Nisan 21, 2008 12:57 »
eylem
Daha Fancı Değil
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Nisan 21, 2008 12:57 »

gülçini çoookkkkk seviyorum hiç kimse benim kadar sevemez
« Yanıtla #3 : Haziran 20, 2008 12:22 »
yoshy.10
Daha Fancı Değil
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Haziran 20, 2008 12:22 »

paylaşımın için saol...
« Yanıtla #4 : Eylül 07, 2008 08:36 »
peri masalı
Daha Fancı Değil
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Eylül 07, 2008 08:36 »

eylem gülçini benden çok sevemezsin  Halay
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Web Tasarim | Zayiflama Epilasyon | Unecso
eXTReMe Tracker PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.137 Saniyede 20 Sorgu ile Oluşturuldu