Spor Kulübü Fanatikleri, Diziler, Sanatçilar, Oyuncular ve Ropörtajlar
Aralık 02, 2008 08:46 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: T?m Fanlar Tek Adreste

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Hepsi 1 8.Bölüm  (Okunma Sayısı 541 defa)
« : Haziran 30, 2007 17:17 »
Real_Life
Admin
Ölümüne Fan

Rep Puany: 10009

Fanburada

webmaster@fanburada.com
Üyelik Bilgileri WWW
« : Haziran 30, 2007 17:17 »

Eren, Barış ve Alev�in yakınlaşmasını görünce adeta yıkılmıştır. Cemre, Gülçin ve Yasemin, Eren�i sakinleştirmeye çalışsa da, Barış�ı gören Eren, kendine hakim olamaz ve olaylar çığrından çıkar: Kargaşanın çıktığı anda hiç kimsenin fark etmediği sürpriz bir kişinin varlığı, kızların yarışmaya girmesini tehlikeye atacak gelişmelere sebep olur.

Cemre, Gülçin ve Yasemin, Eren�i teselli etmek için tek yürek olurlar. Yarışmaya katılmaktan ümidini kesen kızların sorununu ise, beklenmedik biri çözer!

Emre, Cemre�nin kalbini yeniden kazanmak için elinden gelen çabayı gösterirken, Emre�nin arkadaşlığından ümidi kesen Barış, Alev�le yakınlaşmaya devam eder.

Bu arada Korkut da, büyük bir sürprizle karşılaşır : Hayatında ilk kez, içindeki Supermen�i gösterme fırsatı, eline geçer!

Yarışma hazırlıkları bütün hızıyla sürerken, Cemre, Eren, Gülçin ve Yasemin�i büyü ile alt edemeyeceğini anlayan Alev, entrikaların dozunu arttırır.

Cemre, Eren, Gülçin ve Yasemin, kendilerini bekleyen bu zorlu dönemeçte, yaşadıkları tüm şanssızlıklara rağmen, bir şeye olan inançlarını asla kaybetmemişlerdir: �İyiler her şeye rağmen kazanır�. Onlar da, ne olursa olsun kazanmak zorundadırlar...

« Yanıtla #1 : Temmuz 03, 2007 16:45 »
berre69
FB Fan
Daha Fancı Değil
*

Rep Puany: 0

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Temmuz 03, 2007 16:45 »

ben cemre ve gülçini çok beyeniyorum ve çok güzel bölümler ben bölümleri ve oyuncuları seviyorum ve hiç kaçırmıyorum G?zel
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Web Tasarim | Zayiflama Epilasyon | Unecso
eXTReMe Tracker PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.392 Saniyede 19 Sorgu ile Oluşturuldu