Spor Kulübü Fanatikleri, Diziler, Sanatçilar, Oyuncular ve Ropörtajlar
Aralık 02, 2008 08:35 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: T?m Fanlar Tek Adreste

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Hatırla Sevgili 37.Bölüm  (Okunma Sayısı 205 defa)
« : Ekim 18, 2007 18:10 »
Real_Life
Admin
Ölümüne Fan

Rep Puany: 10009

Fanburada

webmaster@fanburada.com
Üyelik Bilgileri WWW
« : Ekim 18, 2007 18:10 »

Rüya’nın gerçek babasının Ahmet olduğunu açıklayan Rıza’nın sözleri, duruşma salonuna bomba gibi düşer. Şimdi top Yasemin’dedir. Acaba Yasemin de aynı cesareti gösterip, hakime Rüya’nın gerçek babasının Ahmet olduğunu itiraf edecek midir? Rüya için yardım aldıkları uzman, Yasemin’e artık kızlarına dürüstçe gerçeği açıklamaları gerektiğini söyler. Rüya’nın gerçek babasını öğrenme zamanı gelmiştir. Şimdi bütün aile, babası sandığı Necdet’e büyük bir sevgiyle bağlı olan küçük Rüya’nın gerçeği öğrendiğinde göstereceği tepkiyi yürekleri çarparak beklemektedir. Geçirdiği kalp krizini nedeniyle hala hastanede olan Şevket’in hasta kalbiyse bu hareketli günlere dayanamayacak ve Şevket hastanede ikinci kalp krizini geçirecektir. Oysa doktorlar günler önce yeni bir krizin Şevket için çok riskli olacağını söylemişlerdir. Gençler cephesindeyse iki yakın arkadaş, Defne ve Işık kader birliği yaparak, biri devrimci arkadaşlarıyla Filistin Kamplarına, diğeri ülkücü arkadaşlarıyla “Komando Kampları”na eğitim görmeye giden Deniz ve Yaşar’ın dönüşünü beklemektedirler.

Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Web Tasarim | Zayiflama Epilasyon | Unecso
eXTReMe Tracker PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.099 Saniyede 20 Sorgu ile Oluşturuldu