Spor Kulübü Fanatikleri, Diziler, Sanatçilar, Oyuncular ve Ropörtajlar
Aralık 01, 2008 23:30 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: T?m Fanlar Tek Adreste

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Denize döktük: 4-1  (Okunma Sayısı 399 defa)
« : Mart 25, 2007 10:43 »
Real_Life
Admin
Ölümüne Fan

Rep Puany: 10009

Fanburada

webmaster@fanburada.com
Üyelik Bilgileri WWW
« : Mart 25, 2007 10:43 »

Denize döktük: 4-1

70 milyon yürek evdeydi... Atina'da seyircimiz yoktu, sakatımız çoktu... Erkenden gol yedik... Tıpkı 15 Mayıs 1919'da olduğu gibi kahrolduk. İlk kurşunu Hasan Tahsin gibi Tuncay Şanlı sıktı... Gerisi geldi. Gökhan Ünal, Tümer Metin ve Gökdeniz Karadeniz'in golleri ile 9 Eylül 1923'te olduğu gibi Yunan'ı, yani son Avrupa Şampiyonu'nu denize döktük... Bugün Osmanlı'dan bağımsızlığını kazanmanın bayramını kutlayacak olan Komşu'nun çifte sevinç hevesi, bu hezimetle kursağında kaldı...

Osmanlı tokadı: 4-1

Sakatımız çoktu, tribünde seyircimiz yoktu.. 35 binazgın Yunanher türlü çirkefliği yapıyordu.. Üstelik bir de Osmanlılar'dan kurtuluşgününü kutluyorlardı.. Ama FATİH'İN ASLANLARI yılmadı, Tuncay, Gökhan Ünal, Tümer ve Gökdeniz'le işi bitirip 70 milyonun gururuolurken grubunda da 4'te 4 yaptı. Şimdi sırada Norveç var.

Marco&Sabri süperdi
Ay-Yıldızlılar, Atina'da tarihi yeniden yazarken, Yunanlılar'a hayatları boyunca unutamayacakları bir ders verdi. Kyrgiakos'un henüz 4. dakikadaki golüyle geriye düşen Millilerimiz, oyunda üstünlüğü kurup rakibe sahayı adeta dar etti. Ay-yıldızlı ekibimizin yıldızı önce Aurelio, sonra Sabri'ydi. Ancak diğer futbolcular da görevini başarıyla yerine getirirken, herkesin ne yapacağını merakla beklediği kaleci Volkan ise hatasızdı. Bugüne kadar Yunanistan'a hiç yenilmeyen Milli Takım, rakibine en ağır darbeyi dün akşam vurdu.

Oslo'da Bosna şov!
Milli Takım bu sonuçla grubunda puanla liderliğini sürdürürken, kalesinde belki de ilk golü gördü ama Yunanistan'a da 4 gol birden atarak rakibinin karizmasını fena çizdi. Gruptaki diğer maçta Bosna Hersek, büyük bir sürpriz yaparak Norveç'i deplasmanda 2-1 devirdi. Ay-Yıldızlı onbirimiz, 28 Mart Çarşamba günü Frankfurt'ta seyircisiz oynayacağı maçta Norveç'i de yenerse önümüzdeki yıl Avusturya ve İsviçre'nin ortaklaşa düzenleyeceği Avrupa Şampiyonası'nın finallerine gitme yolunda büyük avantaj yakalayacak.

YUNANİSTAN-TÜRKİYE: 1-4
STAT: Yorgos Karaiskaki
HAKEMLER: Wolfgang Stark ***, Carsten Kadach ***, Sönke Glindemann *** (Almanya)
YUNANISTAN: Nikopolidis *, Seitaridis *, Fysass *, Dellas *, Krygiakos *, Katsouranis *, Basinas *, Karagounis *, Giannakapoulos * (Dk.73 Amanatidis *), Samaras *, Charisteas * (Dk.63 Gekas *)
TÜRKİYE: Volkan ***, Hamit ***, Servet ***, Gökhan Zan ***, İbrahim Üzülmez * (Dk.20 Volkan Yaman ***) , Sabri ****, Mehmet Aurelio ****, Tuncay ****, Tümer **** (Dk.80 Gökdeniz ***), Hakan Şükür ***, Gökhan Ünal *** (Dk.56 Hüseyin ***)
GOLLER: Dk.5 Kyrgiakos, Dk.27 Tuncay, Dk. 55 Gökhan Ünal, Dk. 71 Tümer, Dk.82 Gökdeniz
SARI KARTLAR: Gökhan Zan, Volkan

« Yanıtla #1 : Mart 25, 2007 10:46 »
devil-boyy
Daha Fancı Değil
*

Rep Puany: 0

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Mart 25, 2007 10:46 »

hepsini  yürekten alkışlıyorum bize  bu şekilde haklı bir   guru   yaşattıkları için

_DeViL_BoYy_
« Yanıtla #2 : Mart 25, 2007 10:50 »
Tahsin1914
Fanatik
*

TrißünLeRiN KaßuSuYuZ

unia_tahsin1914@hotmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #2 : Mart 25, 2007 10:50 »

benim ismim Hasan Tahsin oldğu için birden heyecanlandım G?l?mseme

15 eksikle yunanistana gelip orda bi sakat daha verip (ibrahim üzülmez) Yunanistana unutulmayacak bir futbol dersi veren mililerimizi alkışlıyorum.. SÜPERSİNİZ

Ayrıca ilk defa milli formayı giyen ve muhteşem oynayan Volkan yamanada helal olsun..

Son söz olarak;

9 EYLÜLDE YÜZMEYİ ÖĞRETTİK,  24 MART GECESİ FUTBOLU...

CasH FLow      Çağdaş - Volkan - Emir     ßornova  !!

Yaşadığımız yer Cennet mekanımız İzmir
Saat kulesidir yıkılmaz tarihidir
Gözümün önüne gelir hüzünlü geceler
Toprağım için yazdığım yüzlerce heceler

İzmir'imin üstünde barlar
Şehir canlıdır olmazlara ağlar
Sokaklar caddeler Tüm mekanlar
Misafir olma yaşayanlar anlar..

Cash FLow !!!
« Yanıtla #3 : Mart 25, 2007 11:00 »
emin16
Fancı
*

###EMİN16 HAS BEEN BANNED###

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Mart 25, 2007 11:00 »

osmanlı tokadı dogru maçı izleyemedim kanla bozuldu ''bende KnightOnLine  oynadım arkadaşlka ''
« Yanıtla #4 : Mart 28, 2007 07:06 »
angel_90
Admin
Fankolik

Rep Puany: 3

angel_90_angel@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Mart 28, 2007 07:06 »

işte goller

ama kafama bişi takıldı biz gol attığımızda alttaki resimde gösterdiğim yerde bizim bayrağımızın görünmesi gerekmiyor mu????

уαηıℓмα, çσк вιℓ∂ιмℓιк уαραяѕαη çσк ∂üşмüşℓüк уαşαяѕıη, уσк ∂єя∂ιмℓιк уαραяѕαη ∂єят göяüη¢є ѕαραяѕıη...
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Web Tasarim | Zayiflama Epilasyon | Unecso
eXTReMe Tracker PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.146 Saniyede 17 Sorgu ile Oluşturuldu