« : Ocak 01, 2007 10:38 » |
enguzeli
Bölüm Sorumlusu
Daha Fancı Değil
Rep Puany: 0
|
 |
« : Ocak 01, 2007 10:38 » |
|
Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Meclis'te kurulan okullardaki şiddet olaylarını araştırma komisyonunda, 71 bin velinin okullarda cep telefonu yasaklanmasına karşı çıktığını söyledi. Velilere anket uyguladıklarını hatırlatan Çelik, velilerin, "Ben çocuğumu okulda takip etmek istiyorum" diyerek yasaklama ismediklerini aktardı. Çelik, şöyle konuştu: "Cep telefonunda ani bir şey yapamayız, pat diye yasaklayamıyorsunuz. İnsanların kendisi Avcılar'da oturuyor. Çocuğunu Ataköy' e gönderiyor. Çocuğuna ulaşmak istiyor. Tamamen yasaklama doğru olmaz." Milli Eğitim Bakanı'ndan sonra komisyona bilgi veren Özel Eğitim Rehberlik Danışma Genel Müdürü Dr. Ruhi Kılıç da Haydarpaşa Lisesi'nde yaşanan olaylara dikkat çekti. "Bir öğrenci öğretmenin davranışını çekti. Youtube'a sattı, ortalığa her şey döküldü öğretmenler artık 'beni gözlüyor mu' fobisi altında sınıfta ders yapamaz hale geldiler" dedi.
|
|
|
|
|
|
beni beğeniyor musun ?
|
|
|
« Yanıtla #1 : Ocak 01, 2007 17:17 » |
dj_deniz
Fancı Olabilir
|
 |
« Yanıtla #1 : Ocak 01, 2007 17:17 » |
|
cep telefonu olmadan olur mu yaa bunca yıllık öğrenciyim hep cep telimle giderm ben okula yasak kalkmalıı !!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #2 : Ocak 02, 2007 13:40 » |
Tahsin1914
Fanatik
TrißünLeRiN KaßuSuYuZ
|
 |
« Yanıtla #2 : Ocak 02, 2007 13:40 » |
|
walla ya bencede cep telefonu olmalı
|
|
|
|
|
|
 CasH FLow Çağdaş - Volkan - Emir ßornova !! Yaşadığımız yer Cennet mekanımız İzmir Saat kulesidir yıkılmaz tarihidir Gözümün önüne gelir hüzünlü geceler Toprağım için yazdığım yüzlerce heceler İzmir'imin üstünde barlar Şehir canlıdır olmazlara ağlar Sokaklar caddeler Tüm mekanlar Misafir olma yaşayanlar anlar.. Cash FLow !!!
|
|
|
« Yanıtla #3 : Ocak 04, 2007 13:56 » |
�SAGOPA�
Sagopa Kajmer
Fankolik
|
 |
« Yanıtla #3 : Ocak 04, 2007 13:56 » |
|
eve geç kaldığın zaman ailene haber verebiliyosun  :dil gerekli bişi bence tel
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : Ocak 05, 2007 12:10 » |
Tahsin1914
Fanatik
TrißünLeRiN KaßuSuYuZ
|
 |
« Yanıtla #4 : Ocak 05, 2007 12:10 » |
|
meseLa ßizim okuLda uyuşturucu esrar oLayLarı çok oluyor ben qecen sene video çekmiştim eqe tv e satmıştık.. sagopa doğru bişi daha dedi :halay2 :halay2 geç kalınca ara ben qec qeLcem de:))
|
|
|
|
|
|
 CasH FLow Çağdaş - Volkan - Emir ßornova !! Yaşadığımız yer Cennet mekanımız İzmir Saat kulesidir yıkılmaz tarihidir Gözümün önüne gelir hüzünlü geceler Toprağım için yazdığım yüzlerce heceler İzmir'imin üstünde barlar Şehir canlıdır olmazlara ağlar Sokaklar caddeler Tüm mekanlar Misafir olma yaşayanlar anlar.. Cash FLow !!!
|
|
|
« Yanıtla #5 : Ocak 07, 2007 19:41 » |
MBD|Berk|GS
Fanatik
|
 |
« Yanıtla #5 : Ocak 07, 2007 19:41 » |
|
bence cep lazım... :anladın :anladın :anladın :anladın :anladın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : Ocak 10, 2007 10:23 » |
|
angel_90
|
 |
« Yanıtla #6 : Ocak 10, 2007 10:23 » |
|
ewt yaaa tel olmadan olmaz veliler haklı sago da haklı mesela bnm anahtar evde kalmış geçen gün annem de halama gitmiş,aradı sööledi ööle olmasa işin yoksa kapıda bekle bi de bişi mi oldu die tırsıo insan
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 10, 2007 10:25 Gönderen: angel_90 »
|
|
уαηıℓмα, çσк вιℓ∂ιмℓιк уαραяѕαη çσк ∂üşмüşℓüк уαşαяѕıη, уσк ∂єя∂ιмℓιк уαραяѕαη ∂єят göяüη¢є ѕαραяѕıη...
|
|
|
« Yanıtla #7 : Ocak 10, 2007 10:25 » |
�SAGOPA�
Sagopa Kajmer
Fankolik
|
 |
« Yanıtla #7 : Ocak 10, 2007 10:25 » |
|
meseLa ßizim okuLda uyuşturucu esrar oLayLarı çok oluyor ben qecen sene video çekmiştim eqe tv e satmıştık.. sagopa doğru bişi daha dedi :halay2 :halay2 geç kalınca ara ben qec qeLcem de:))
ewt yaaa tel olmadan olmaz veliler haklı sago da haklı mesela bnm anahtar evde kalmış geçen gün annem de halama gitmiş,aradı sööledi ööle olmasa işin yoksa kapıda bekle
ben arada sırada öle doğru şeler sölerim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : Ocak 10, 2007 10:30 » |
|
angel_90
|
 |
« Yanıtla #8 : Ocak 10, 2007 10:30 » |
|
ewt yaaa tel olmadan olmaz veliler haklı sago da haklı mesela bnm anahtar evde kalmış geçen gün annem de halama gitmiş,aradı sööledi ööle olmasa işin yoksa kapıda bekle
ben arada sırada öle doğru şeler sölerim ewt ama maaalesef arada sırada oluo keşke her zaman olsa
|
|
|
|
|
|
уαηıℓмα, çσк вιℓ∂ιмℓιк уαραяѕαη çσк ∂üşмüşℓüк уαşαяѕıη, уσк ∂єя∂ιмℓιк уαραяѕαη ∂єят göяüη¢є ѕαραяѕıη...
|
|
|
« Yanıtla #9 : Ocak 10, 2007 10:37 » |
�SAGOPA�
Sagopa Kajmer
Fankolik
|
 |
« Yanıtla #9 : Ocak 10, 2007 10:37 » |
|
(bak ya bunu göstermek için bak dedin dimi)
cep tel en çok angel_90 na lazım msn de olmadığım zaman msj çekiyoo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : Şubat 17, 2007 19:32 » |
emin16
Fancı
###EMİN16 HAS BEEN BANNED###
|
 |
« Yanıtla #10 : Şubat 17, 2007 19:32 » |
|
ONLAR OKULDAN HABERİ YOK ÇÜNKÜ OKLUDA KAVGA EDİYOZ DAYAK ATIYOZ ADAM CAGIRIYORLAR TELEFONLA BİZDE CAGIRAMIYOZ DÖVÜYORAR AMA ÖBÜRSÜ GÜN DAYAK ATIYOZ
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : Şubat 18, 2007 10:59 » |
zynpche
Fanatik
Rep Puany: 2
¯|¯¦©¥ ¯-_-¯-_-¯-_¯-_-¯-_-¯-_z£¥ñ£P¯-_-¯-_-¯-_-¯-_
|
 |
« Yanıtla #11 : Şubat 18, 2007 10:59 » |
|
cep telefonu olmadan olur mu yaa bunca yıllık öğrenciyim hep cep telimle giderm ben okula yasak kalkmalıı !!!!!!!!!!!!!!!!!
kalkmalı bizimkilerde getiriyo ama kötü niyetle kullandıkları için kalkmalı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|