Spor Kulübü Fanatikleri, Diziler, Sanatçilar, Oyuncular ve Ropörtajlar
Aralık 01, 2008 23:32 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: T?m Fanlar Tek Adreste

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Gövde Gösterisi  (Okunma Sayısı 213 defa)
« : Haziran 26, 2007 09:54 »
Real_Life
Admin
Ölümüne Fan

Rep Puany: 10009

Fanburada

webmaster@fanburada.com
Üyelik Bilgileri WWW
« : Haziran 26, 2007 09:54 »

Galatasary, dün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yeni transferlerini medyaya tanıttı.
26.06.2007

Önce Gerets gitti
Sezonu üçüncü sırada tamamladıktan sonra teknik direktör Eric Gerets’in görevine son veren Galatasaray Yönetimi, kadro revizyonuna Mondragon, İnamoto ve İliç’i göndererek başlamıştı. Bu doğrultuda Ergün Penbe’ye de teşekkür edildi ve yollar ayrıldı. Transfer çalışmaları çerçevesinde Kaiserslautern’den İsmael Bouzid, Rot-Weiss Essen’den Serkan Çalık ile Barış Özbek, Erciyesspor’dan Orkun Uşak ve Sivasspor’tan Servet Çetin, anlaşma sağlanan isimler olmuştu.

‘Tabular yıkıldı’
Sarı-Kırmızılılar, dün Florya Metin Oktay Tesisleri Turgay Vardar Basın Odası’nda yeni transferlerini medyaya tanıttı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan oyunculardan Servet, “İye performans gösterirsem, oynayacağımı düşünüyorum. Aksini düşünseydim gelmezdim. Bana güvenen yöneticilerimizi mahcup etmemek için elimden geleni yapacağım” dedi. Kaleci Orkun, “Yıllar sonra yuvaya geri dönmek gurur verici. Türkiye’de tabular yıkıldı” ifadesini kullandı.

‘Rekabet iyidir’
Cezayirli Bouzid, stoper mevkiinde birçok kaliteli isim bulunmasını dert etmediğini belirterek, “Rekabet korkutucu bir şey değildir” diye konuştu. Çok yönlü bir savunmacı olduğunu anlatan genç oyuncu, “Galatasaray’ın çok iyi oyuncuları var. Bu da bir takımı ileriye götürmek için fırsattır” yorumunu yaptı. Gurbetçilerden Barış kendine güvendiğini belirtti. Serkan ise hem forvette hem de orta sahanın her iki kanadında görev yapabildiğini açıkladı ve Bouzid’i övdü.

‘Fiyatlar yalan’
Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, transfer girişimlerinin sürdüğü, gelecek ve gönderilecek birkaç ismin daha bulunduğunu kaydederek, şunları söyledi: “Lincoln’ün transferiyle ilgili olarak konuşulan fiyatlar yalan. Yeni yapılanmayı sağlam temeller üzerine oturttuk. Takımda halen istemediğimiz yabancılar olabilir. Gökhan Ünal’ı istiyoruz ama Kayserispor bırakmıyor. Cihan ve Orhan’ın menacerleriyle görüştük, onlara yardımcı olacağız.”

Raşit ALTUN

Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Web Tasarim | Zayiflama Epilasyon | Unecso
eXTReMe Tracker PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.129 Saniyede 19 Sorgu ile Oluşturuldu