Spor Kulübü Fanatikleri, Diziler, Sanatçilar, Oyuncular ve Ropörtajlar
Aralık 02, 2008 00:50 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: T?m Fanlar Tek Adreste

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: ÇOK ÖNEMLİ AVRUPACILAR OKUSUN ACİL HEMDE  (Okunma Sayısı 341 defa)
« : Nisan 11, 2007 00:32 »
emanet
Daha Fancı Değil
*

Rep Puany: 0

Üyelik Bilgileri E-Posta
« : Nisan 11, 2007 00:32 »

selam dostlar konu forumda varmı yokmu bilmiyorum bu konuyu diğer avrupa yakası ile alakalı olan sitelerdede açacağım.
tesadüfen nette takılırken aşağıda anlatacağım konuya rastladım.sitede

ve konu 2006 mgd ödülleri yani mag altınobjektif ödülleri allah aşkına şu an heyecandan panikten elim ayağıma karıştı.lafı uzatmadan hemen olaya geliyorum artık 3-4 üye adıylamı üye oluruz ne yaparız bilmem o siteye yapmamız gerek bunu.ilk önce www.mgdmagazin.com adresine girip üye oluyoruz.daha sonra oylama işlemlerini gerçekleştiriyoruz.buradanda ulabilirsiniz çünkü sitede bazen oylama işleminin yerini bulmak zor oluyor http://www.mgdmagazin.com/oylama2006.asp?CID=21

birde ard arda oy vermek için bir işlem var şu an denemedim ben ama sanırım oluyor.olay şu siteye oy verdikten sonra modeminizi kapatıyorsunuz daha sonra kullandığınız tarayıcı ne ise artık eğer explorer ise araçlardan internet seçeneklerine tıklıyoruz.açılan pencerede tanımlama bilgisi sile ,dosya sile,ve geçmişi sile tek tek basıyoruz.uygula ve tamam yaptıktan sonra sıra yeniden modemi açmaya kalıyor ve internete bağlanıp tekrar mgd sitesine girip oy kullanmaya.bu şekilde defalarca oy verebiliriz.

gelelim adaylara ve şu an ki durumlarına

tiyatro kategorisinde en iyi oyuncu bülent polat 20.02 oy ile 21 aday arasında 1.

yılın en iyi dizisi kategorisinde ise çok komik bir tablo karşımızda bu bizim ayıbımız

30 dizi arasından

1.yalancı yarim 17.80 oy oranı ile 1.
2.avrupa yakası 14.91 oy ile 2.

en iyi tv yıldızı kategorisinde
33 küsür yıldız arasında

1.Seda Sevin - 15.92
2.engin günaydın 15.37

Yılın En İyi Radyo Programı

yavuz seçkin 3.

kategorilerde dizimizden diğer oyuncularımızda var ancak oy oranı yüksek olanları yazdım
lütfen birşeyler yapalım.ilk 3 e girmek ödül kazanmak için şansı yükseltiyor ama tedbiri elden bırakmayalım biz.dediğim gibi bunu diğer sitelerde forumlardada aynen yazacağım sevgiyle kalın

DİKKAT:OYLAMALARIN BİTİŞ TARİHİ 30 NİSAN
« Yanıtla #1 : Nisan 11, 2007 05:58 »
angel_90
Admin
Fankolik

Rep Puany: 3

angel_90_angel@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Nisan 11, 2007 05:58 »

paylaştığın için teşekkürler...
ben oy verdim G?l?mseme)

уαηıℓмα, çσк вιℓ∂ιмℓιк уαραяѕαη çσк ∂üşмüşℓüк уαşαяѕıη, уσк ∂єя∂ιмℓιк уαραяѕαη ∂єят göяüη¢є ѕαραяѕıη...
« Yanıtla #2 : Nisan 11, 2007 09:03 »
emanet
Daha Fancı Değil
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #2 : Nisan 11, 2007 09:03 »

valla inanın dostlar 15 üyelik aldım ordan bolbol atmak için .ayeıca diğer kategoriler içinde ok kullanabiliyorsunuz ancak 1 tane oluyor
« Yanıtla #3 : Nisan 12, 2007 20:50 »
emanet
Daha Fancı Değil
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #3 : Nisan 12, 2007 20:50 »

vala bu tavsiyemi yabana atmayın dostlar eğer ilk 3 e giremezsek şansımızı kaybediyoruz tamamen
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Web Tasarim | Zayiflama Epilasyon | Unecso
eXTReMe Tracker PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.115 Saniyede 17 Sorgu ile Oluşturuldu