Spor Kulübü Fanatikleri, Diziler, Sanatçilar, Oyuncular ve Ropörtajlar
Aralık 03, 2008 06:05 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: T?m Fanlar Tek Adreste

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: BİLİN BAKALIM BEN KİMİM?  (Okunma Sayısı 533 defa)
« : Şubat 20, 2007 16:52 »
pembe_bulut
Fancı
*

Rep Puany: 1

Üyelik Bilgileri
« : Şubat 20, 2007 16:52 »

YA BEN BU YAZIYI ÇOK SEVDİM KOYACAK YER BULAMAYINCA BÖLE KOYUYUM DEDİM

Aslında tanımayan yoktur beni.Yoo yo sakın öyle medyatik biri falan sanmayın.
Hiç reklamım falanda yok.
Ama çok yakından tanırsınız eminim.Gayet mütevazi bir hayatım var.Kendi halinde sesiz sedasız bir yaşam.Tanıtmasamda tanırsınz ama herkes farklı farklı anlatır beni,
Bazen iki kişi arasındayım,kimi zamansa milyonlara karışırım.Bir ara bakarsınız tek başıma bir kuytuya çekilmişim öylece beklerim biri beni bulsun ortaya çıkarsın diye.
Bazen çok kutsalım anlatmak için kelime bulamazsınız,bir başka zamansa o kadar basit ki iki kelime yeter beni anlatmaya.Biri bir solukta bitirir işimi,bir diğeri günler geceler boyu anlatır anlatır.Sayfalar kitaplar tüketir ama yinede yeterince anlatamaz beni.
Bir şarkı olurum nota nota yada bir şiir mısra mısra.Kimilerine göre nakış olur dokunurum ilmel ilmek.Bir başkası içinse varken yok olurum.Aslında inkar edemez varlığımı ama onun için yokumdur.Hayatın kargaşası içinde erir kaybolurum.
Bir tek söz yada bir çift göz yeter aslında beni anlatmaya.Hatta bazen bunlar bile olmasa yinede keşfedersin beni.Çünkü o kadar gerçeğim ki "yok" diyemezsin baba,bir o kadar da hayalim ama dokunamazsın bana
Hayatın anlamıyım aslında "olamazsa olmazıyım" yaşamın.Benim yokluğumda sende yoksun aslında.Şimdi biri çıkıp "hadi canım o kadar da değil"diyecek ama.Bundan öteye geçemez sözü.Çünkü o da biliyor benim varlığım O'nun varlığı ,benim yokluğumsa O'nun hiçliği demek...Yaşlayamaz kimse bensiz.Hoş yaşasada hayattan zevk alamaz.çünkü ben vazgeçilmezim
Benim gittiğim yere saygı ardımdan gelir.Kin,nefret, kavga gürültü orayı terk eder.Benim terk ettiğim yerse yaşanmaz olur adeta cehenneme döner.
Aslında bir bebeğin avucuna sığacak kadar küçüğüm,ama bazende dar gelir evren bana.İşinize,aşınıza eşinize dostunuza karışırım.Siz ben olursunuz ben siz... kaynaşırım.Her birine yetmek için bölünür parçalanırım.Ama hiç şikayet etmem çünkü ben paylaşıldıkça çoğalırım.
Bir bakarsınız çok masum ılık ılık eserim ,ertesi gün bakmışsın kasırga gibi her yeri yer ile yeksan ederim
Güneş olur doğarım,yağmur olur yağarım sağnak sağnak....Türkü olur söylenir ağıt olur ağlanırım bir gönülden diğerine kör düğüm gibi bağlanırım.
Bir bakmışsınız her yerdeyim.Diğer günse hiç bir yerde.Aslında hep varım ama bulunmayı beklerim saklambaç oynayan bir çocuk gibi
Bir kuşa,cansız bir taşa,rengarenk bir çiçeğe şırıl şırıl akan bir dereye karışırım.Bazen de göğe yükselir En Yüce'ye ulaşırım.
Her neye yada kime olursa olsun yanında ben varsam sen ulaşabilirsin O'na, ben yoksam eğer sen bir hiçsin.

Bildiniz değil mi ben kimim?
Eee hadi o zaman
Ne duruyorsun söylesene ben kimim?

Siz zeki bir insansınız
Eminim anladınız kim olduğumu
Veee şu anda yüzünüzde bir tebessüm
Gözlerinizde bir parıltı var
İnkar edemezsiniz benim varlığımı
Yaşamın vazgeçimeziyim demiştim size
İnsanın yaşadığı her yerde
Mutlak olan bir şeyim
« Son Düzenleme: Şubat 20, 2007 16:55 Gönderen: pembe_bulut » Logged

Aşk hiç ummadığın biranda kapını çalıyorsa, için ürperiyor, nefesin kesiliyor, kalp atışların hızlanıyorsa; sakın korkma! unutma ki ansızın gelen aşklar büyük mutluluklar getirir..!

« Yanıtla #1 : Şubat 20, 2007 16:54 »
�SAGOPA�
Sagopa Kajmer
Fankolik
*

Rep Puany: 0

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Şubat 20, 2007 16:54 »

saol ellerine sağlık çok güzel olmuş

Bul seni getir bana hediyem ol Aklımın odaları senle doldu taştı      Rock ANADOLU ROCKÇILAR   Rock
« Yanıtla #2 : Şubat 20, 2007 17:17 »
pembe_bulut
Fancı
*

Rep Puany: 1

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Şubat 20, 2007 17:17 »

saol ellerine sağlık çok güzel olmuş
önemli değil siz isteyin ben daha bissürü şey buluyum G?l?mseme)

Aşk hiç ummadığın biranda kapını çalıyorsa, için ürperiyor, nefesin kesiliyor, kalp atışların hızlanıyorsa; sakın korkma! unutma ki ansızın gelen aşklar büyük mutluluklar getirir..!

« Yanıtla #3 : Şubat 21, 2007 08:17 »
angel_90
Admin
Fankolik
*

Rep Puany: 3

angel_90_angel@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Şubat 21, 2007 08:17 »

çok gzl saol tşk :thumb

уαηıℓмα, çσк вιℓ∂ιмℓιк уαραяѕαη çσк ∂üşмüşℓüк уαşαяѕıη, уσк ∂єя∂ιмℓιк уαραяѕαη ∂єят göяüη¢є ѕαραяѕıη...
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Web Tasarim | Zayiflama Epilasyon | Unecso
eXTReMe Tracker PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.115 Saniyede 18 Sorgu ile Oluşturuldu