Spor Kulübü Fanatikleri, Diziler, Sanatçilar, Oyuncular ve Ropörtajlar
Ağustos 30, 2008 02:45 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: T?m Fanlar Tek Adreste

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Volkan imzayı attı  (Okunma Sayısı 165 defa)
« : Haziran 29, 2007 13:09 »
Real_Life
Admin
Ölümüne Fan

Rep Puany: 10009

Fanburada

webmaster@fanburada.com
Üyelik Bilgileri WWW
« : Haziran 29, 2007 13:09 »

Volkan imzayı attı
Volkan imzayı attı

Transfer şampiyonu Galatasaray, Antalyaspor'dan aldığı futbolcu Volkan Yaman ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.
29.06.2007

Volkan Yaman, Florya Metin Oktay Tesisleri Turgay Vardar Basın Merkezi'nde düzenlenen ve Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin ve Genel Menajer Mustafa Turgun'un da katıldığı törende, kendisini 4 yıllığına sarı-kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Sezgin törende yaptığı konuşmada, Volkan'ın takıma katkısı olacağını düşündüğünü ifade ederek, “Galatasaray'a ve Volkan'a hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Volkan ise Galatasaray gibi bir camiaya geldiği için çok heyecanlı ve mutlu olduğunu belirterek, “Galatasaray'a gelmek, çocukluğumdan beri en büyük hayalimdi. Bunu gerçekleştirdiğim için çok mutluyum. Transferimde emeği geçen büyük başkan Özhan Canaydın ve yöneticimiz Adnan Polat ile Antalyaspor Onursal Başkanı Menderes Türel'e teşekkür ediyorum. Umarım Galatasaray'a uzun yıllar hizmet ederim” diye konuştu.

Volkan, imza törenini sonrasında 74 numaralı formasını giyip, sarı-kırmızılı kaşkolla basın mensuplarına poz verdi.

« Yanıtla #1 : Haziran 01, 2008 11:59 »
ibuş
Daha Fancı Değil
*

Rep Puany: 0

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Haziran 01, 2008 11:59 »

vokan seni çok seviyorum
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Web Tasarim | Zayiflama Epilasyon | Unecso
eXTReMe Tracker PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.068 Saniyede 19 Sorgu ile Oluşturuldu