|
Real_Life
|
 |
« : Mayıs 19, 2007 13:53 » |
|
GALATASARAY BAŞKAN YARDIMCISI DERBİ ÖNCESİ FENERBAHÇE'Yİ SERT SÖZLERLE ELEŞTİRDİ Polat topa tuttu Şampiyonluğu fair-play ruhuyla kazanmadılar. Biz hiçbir zaman itham ve hakarette bulunmadık. Şampiyonluğu fair-play ruhuyla kazanmadılar. Biz hiçbir zaman itham ve hakarette bulunmadık. Ligi 35 yıldır izleyen biri olarak söyleyebilirim ki, en kolay şampiyon olunabilecek seneydi. ERHAN TELLİ
Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat, Fenerbahçe Yönetimi'ni hedef alan sert açıklamalar yaptı, sarı - lacivertlilerin, şampiyonluğu fair - play ruhu içinde kazanmadıklarını vurguladı. İşte Adnan Polat'ın, Kadıköy'ü sarsan sözleri...
'Medyadaki haberlere bakın' Alkışlama nereden geldi, bilmiyorum. Geçen sene şampiyon olduğumuz vakit, Fenerbahçe, 100 yıllık dostumuz olmasına rağmen bırakın alkışı ve tebriği, internet sitelerinde dahi tek kelime edilmedi. Biz Fenerbahçe camiasının ve taraftarının şampiyonluğunu kutluyoruz ama yönetim için aynı şeyi söyleyemiyoruz. Çünkü fair-play ruhu içinde kazandıklarını düşünmüyoruz. Son 3 haftadır medyaya yansıyan haberlerini tekrar düşünürseniz, neden fair - play içinde şampiyon olamadıklarını görürsünüz.
'Biz hakaret etmedik' Federasyon kurumlarının, Galatasaray aleyhinde aldığı kararları eleştirdik., ama bir saygısızlık ettiğimizi düşünmüyorum. İtham veya hakaret ettiğimizi kimse duymamıştır. PFDK, Tahkim Kurulu ve Merkez Hakem Kurulu'nun bizim şampiyonluğumuza mal olan hataları olmuştur, ama hiçbir zaman kan davasına dönüştürmedik. Rakipler gibi hakaret ve ithamda bulunmuyoruz. Fenerbahçe yönetimi galip geldikçe, başarılı oldukça centilmen oluyor. Aksi durumlarda ne hale geldiklerini görüyoruz.
'Süren'e katılıyorum' Polemiğe girmek istemiyorum ama Faruk Süren'in açıklamalarında bir şeye yüzde 100 katılıyorum. Üçüncü olmak sonunculuktur. Şampiyon olamadığımız sürece başarısızız. Bu sene futbol takımımız bana göre başarısız bir sezon geçirmiştir. Halbuki son 35 yıldır ligi izleyen biri olarak söyleyebilirim ki, en kolay şampiyon olunabilecek seneydi. Türk futbolu 3 büyükler açısından ciddi bir futbol kalitesizliği içinde oldu. Umarım gelecek sene daha iyi futbolla, daha iyi neticeler alırız. Bu sene benim açımdan tam bir hayal kırıklığı oldu. Rakiplerimiz açısından beklentilerim tuttu ama kendi takımımızla ilgili tutmadı. Bu sonuçta muhakkak ki biz yöneticiler dahil olmak üzere herkesin payı vardır.
'Sabri'yi uyaracağım' Souness'in Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki bayrak dikmesi planlanmamış ve spontane gelişen bir olaydı. Kendileri burada, stat da burada. Yapmak istiyorlarsa buyursun gelsinler ve diksinler bayraklarını. Sabri'nin, Fenerbahçe ile ilgili söyledikleri içerik olarak doğru, ama kendisine üzerine vazife olmayan konulara girmemesi gerektiğini söyleyeceğim. Gençliğine vereceğiz. Bu tür söylemleri futbolcularımız yapmamalı.
|