Spor Kulübü Fanatikleri, Diziler, Sanatçilar, Oyuncular ve Ropörtajlar
Aralık 03, 2008 21:41 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: T?m Fanlar Tek Adreste

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Tuncay büyüleyici  (Okunma Sayısı 207 defa)
« : Temmuz 01, 2007 11:31 »
Real_Life
Admin
Ölümüne Fan

Rep Puany: 10009

Fanburada

webmaster@fanburada.com
Üyelik Bilgileri WWW
« : Temmuz 01, 2007 11:31 »

Tuncay büyüleyici

Yıldız futbolcuya çok güvenen yeni hocası: Onun çapında birine sahip olmak olağanüstü bir şey. Oyunuyla bize çok şey katacak.

ÇABUK UYUM SAĞLAR
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Middlesbrough'ya transfer olan Tuncay Şanlı'ya, yeni teknik direktörü Gareth Southgate'den övgü dolu sözler geldi. Southgate, Tuncay'ın liderliğinde önümüzdeki sezon çok başarılı olacaklarını iddia ederek, "Tuncay bizim için çok önemli bir transfer. Onun
takımımızın hücum gücüne büyük katkı sağlayacağına inanıyorum. Farklı bir kültüre gelmesine rağmen çabuk uyum sağlayacağına da inanıyorum'' diye konuştu.

ÇOK GÜVENİYORUM
Southgate şunları söyledi: "Tuncay'ı geçtiğimiz sezon sonunda izledik ve onun bir futbolcu olarak kalitesini gördük. Daha sonra da onu hemen transfer ettik. Bunu başarabildiğimiz için de çok memnunum. Onun çapında bir futbolcuyu buraya getirmek büyüleyici ve olağanüstü bir şey. Tuncay'ın Fenerbahçe ve Türk Milli Takımı'ndaki önemli geçmişi var, bunu herkes biliyor. Tuncay oyunuyla bize çok şey katacak. Ona çok

Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Web Tasarim | Zayiflama Epilasyon | Unecso
eXTReMe Tracker PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.109 Saniyede 19 Sorgu ile Oluşturuldu