Spor Kulübü Fanatikleri, Diziler, Sanatçilar, Oyuncular ve Ropörtajlar
Aralık 03, 2008 20:04 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: T?m Fanlar Tek Adreste

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Gençlik aşısı`  (Okunma Sayısı 201 defa)
« : Haziran 29, 2007 13:10 »
Real_Life
Admin
Ölümüne Fan

Rep Puany: 10009

Fanburada

webmaster@fanburada.com
Üyelik Bilgileri WWW
« : Haziran 29, 2007 13:10 »

Gençlik aşısı`
`Gençlik aşısı`

Kanarya ile sözleşme imzalamanın kendisini gençleştirdiğini belirten Roberto Carlos, "Kariyerime yeni başlıyor gibiyim" açıklamasını yaptı.
29.06.2007

‘Bana bir kapı açtılar’
Roberto Carlos’tan Fenerbahçe’ye transferine ilginç yorum. İspanyol radyosu Cadena Ser’e konuşan Brezilyalı oyuncu, “İnsanlar normalde 34 yaşında kariyerlerine son veriyor. Ama ben kariyerime yeni başlıyor gibiyim. Fenerbahçeliler yeniden önemli olduğumu hissetmemi sağladılar. Geleceğim karanlık gibi görünüyordu ama onlar bana kapı açtılar. Ben de ışığı gördüm, onların adımlarıyla yürüdüm. Fenerbahçe ile sözleşme imzalamak, bana gençlik aşısı gibi geldi” dedi.

‘Çılgın karşılama’
Bu arada 13 dilde yayın yapan futbol sitesi goal.com, Sambacı’nın, “Fenerbahçe’de tarih yazmak istiyorum” dediğini yazdı. Roberto Carlos’un İstanbul’a ayak bastığı anla ilgili olarak, “Karşılama çok çılgındı” dediği kaydeden sitenin haberinde, yıldız oyuncunun şu sözlerine yer verildi: “Gerçekten inanılmazdı. Fenerbahçe taraftarı, Roberto Carlos’un en iyisini görmeyi hak ediyor. Tüm deneyimimi, takıma yararlı olmak için kullanacağım.”

Oylar Carlos’a
Dünyanın en prestijli futbol ödüllerinden biri olan Golden Foot’ta oylama tüm hızıyla sürüyor. Bu ödülün Fenerbahçeliler’i ilgilendiren kısmıysa, Roberto Carlos’un da adaylar arasında olması. Taraftarlar, www.goldenfoot.com/ voting2007.cfm adresine 31 Ağustos’a kadar oy atabilecek.

Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Web Tasarim | Zayiflama Epilasyon | Unecso
eXTReMe Tracker PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.117 Saniyede 19 Sorgu ile Oluşturuldu