Spor Kulübü Fanatikleri, Diziler, Sanatçilar, Oyuncular ve Ropörtajlar
Aralık 03, 2008 20:34 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: T?m Fanlar Tek Adreste

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: `Appiah ayrılmak istiyor`  (Okunma Sayısı 159 defa)
« : Haziran 28, 2007 09:37 »
Real_Life
Admin
Ölümüne Fan

Rep Puany: 10009

Fanburada

webmaster@fanburada.com
Üyelik Bilgileri WWW
« : Haziran 28, 2007 09:37 »

`Appiah ayrılmak istiyor`
`Appiah ayrılmak istiyor`

Gana Milli Takım Genel Menaceri, yıldız oyuncunun kendisine, 'Schalke beni istiyor. Ben de gitmeye sıcak bakıyorum' dediğini söyledi.
28.06.2007

‘Ayrılma zamanı geldi’
Stephen Appiah, yolcu gibi. Ganalı oyuncunun, transfer söylentileriyle kendisini aratmadığı Anelka gibi sık sık Fenerbahçe’de mutlu olduğunu dile getirse de, yakın çevresine çok farklı şeyler anlattığı ortaya çıktı. Almanya’nın yüksek tirajlı gazetelerinden Bild, uzun yıllar Bundesliga’da top koşturan Gana Milli Takım Genel Menaceri Anthony Baffoe’ye dayanarak, Appiah’ın Schalke’ye yakın olduğunu iddia etti. 42 yaşındaki Baffoe, “Stephen beni arayıp, Schalke’nin kendisiyle ciddi biçimde ilgilendiğini söyledi” dedi.

8 milyon Euro bedelle
Milli takım menaceri, Appiah’ın da 2 yıllık Türkiye macerasının ardından, artık Fenerbahçe’den ayrılma zamanının geldiğini ifade ettiğini belirterek, “Schalke’nin teklifine sıcak baktığını kaydetti. Schalke’de oynamak için kendisini hazır hissediyor” dedi. Alman ekibinin siyahi oyuncusu Asamoah ile de yakın arkadaş olan Appiah’ın, 8 milyon Euro bonservis bedeliyle transferinin bitirileceği ileri sürüldü. Bild’in haberinde, Ganalı yıldızın, Schalke 04’ten senelik 3 milyon Euro alacağı da iddia edildi.

Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Web Tasarim | Zayiflama Epilasyon | Unecso
eXTReMe Tracker PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.143 Saniyede 19 Sorgu ile Oluşturuldu