Spor Kulübü Fanatikleri, Diziler, Sanatçilar, Oyuncular ve Ropörtajlar
Aralık 03, 2008 20:20 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: T?m Fanlar Tek Adreste

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Duvar Dizisi 3.Bölüm Özeti  (Okunma Sayısı 360 defa)
« : Nisan 26, 2007 16:37 »
Real_Life
Admin
Ölümüne Fan

Rep Puany: 10009

Fanburada

webmaster@fanburada.com
Üyelik Bilgileri WWW
« : Nisan 26, 2007 16:37 »

Ege ile İklim’in yakınlaşmasına dayanamayan Taylan, Ege’ye gözdağı vermek için onu takip ederken kazaya neden olur. Kazaya canlı canlı tanık olan Kurutepeli gençler Ege ile ilgilenmek isteyen İklim’i hışımla iterler ve bu kazadan onu sorumlu tutarlar. Ege hastaneye kaldırılır. Bu arada korku içinde eve dönen Taylan, babasından yardım ister ve Nedim hatırlı kişileri arayarak konuyu örtbas etmeye çalışır. İklim gizlice hastaneye gider, sabaha kadar Ege’nin başında bekler. Ege, uyandığında İklim’i yanında görünce çok sevinir.  O sabahtan çok etkilenen Ege, sevgilisi Yeşim geldiğinde artık her şey için çok geç olduğunu Yeşim’e söyler. Yeşim şoktadır. Diğer taraftan Kurutepeli gençler, Taylan ve arkadaşlarına ders vermeye kararlıdır. Yaşananlar iki grup arasındaki duvarı yükseltirken Ege ve İklim kendi aralarındaki duvarı yıkmak için birbirlerine dürüst olmaları gerektiğine inanırlar. Ama İklim’in bir itirafı her şeyi tekrar altüst eder...

Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Web Tasarim | Zayiflama Epilasyon | Unecso
eXTReMe Tracker PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.121 Saniyede 20 Sorgu ile Oluşturuldu