Spor Kulübü Fanatikleri, Diziler, Sanatçilar, Oyuncular ve Ropörtajlar
Aralık 03, 2008 02:30 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: T?m Fanlar Tek Adreste

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Ertuğrul hoca konuşuyor!  (Okunma Sayısı 189 defa)
« : Haziran 27, 2007 07:20 »
Real_Life
Admin
Ölümüne Fan

Rep Puany: 10009

Fanburada

webmaster@fanburada.com
Üyelik Bilgileri WWW
« : Haziran 27, 2007 07:20 »

Ertuğrul hoca konuşuyor!
Ertuğrul hoca konuşuyor!

'Benim görevim adaleti dağıtmak. Tüm futbolcularım eşit. Runje ve Ali Güneş kalmak istemiyordu. İzinli olan Rüştü idmana katılarak farkını gösterdi.'
27.06.2007

Hedef güzel oyun
Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, dün Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde basın mensuplarının karşısına çıktı. Gazetecilerin sorularını samimi bir şekilde yanıtladı. “Benim gözümde en gencinden, en büyüğüne kadar herkes eşittir” diyerek sözlerine başlayan Ertuğrul Sağlam şöyle devam etti: Adalet dağıtmakla yükümlüyüm. Bundan sonra, oyun felsefemiz içinde takıma en fazla katkıyı sağlayan futbolcu formayı giyecektir. Futbolun güzelliklerini sahaya yansıtmayı seviyorum. Seyir zevki veren bir takım olurken, savunma da yapacağız...

‘Transferler yerinde’
“Transfer konusunda fazla konuşmak istemiyorum. şu ana kadar yaptığımız transferler tam anlamıyla dört dörtlük. Bu konuda koordineli çalışıyoruz. Sabah-akşam görüşüyoruz. Yerinde tercihler yapıyoruz. Diğer takımlar yıldız transferler yapıyor diye acele edecek değiliz. Yanlış transferlerin nelere mal olduğunu biliyoruz. Yıldız takıntımız yok. Ülke olarak yaş konusuna da takılmış durumdayız. şampiyonlar şampiyonu Milan’da bile 3-4 tane 37 yaşında oyuncu var. Öyle futbolcular gördüm ki, 37 yaşında 20’lik gençlerden daha çok koşuyor, mücadele ediyorlar.”

‘Kadro 27 kişi olacak’
“Geçen sezon kadroda bulunan tüm oyuncuların performansı yükselecek. Ancak sistem olarak hangi futbolcularla oynarız, onu kestiremiyorum. Futbolcularımın performansı bu konuda belirleyici olacaktır. Takımdan ayrılan, Ali Güneş ve kaleci Runje gitmek istiyordu. Beşiktaş’ta oynamak istemeyen oyuncuyu zorla takımda tutamayız. Ricardinho olayına gelince... şu anda kimsenin takımdan ayrılmasını istemiyorum. Kampı geçirdikten sonra yeniden değerlendirme yaparız. 4 kaleciyle beraber 26-27 kişilik bir kamp kadrosu düşünüyoruz.”

‘Teşekkürler Tigana’
“Rüştü, milli takım kampında bulunduğu için aybaşına kadar izinliydi. Ancak büyük bir özveri gösterdi ve takıma şimdiden katıldı, gençlere örnek oldu. Büyük bir aksilik olmazsa, yerli transfer yapmayacağız. Görevi devraldığım sayın Jean Tigana’ya katkılarından dolayı teşekkür ederim. Elimizdeki kaliteli kadroda Tigana’nın da payı vardır. Altyapıya önem veriyoruz. Kayserispor’da şans tanıdığımız iki arkadaşımız, şimdi Türkiye’nin gündemini oluşturuyor. Geçen sene sıkıntı yaşanan sağ kanatta bu sezon sorun olmayacak.”

Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Web Tasarim | Zayiflama Epilasyon | Unecso
eXTReMe Tracker PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.127 Saniyede 19 Sorgu ile Oluşturuldu