Spor Kulübü Fanatikleri, Diziler, Sanatçilar, Oyuncular ve Ropörtajlar
Aralık 03, 2008 02:00 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: T?m Fanlar Tek Adreste

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Alkışlar Rüştü`ye  (Okunma Sayısı 201 defa)
« : Haziran 27, 2007 07:20 »
Real_Life
Admin
Ölümüne Fan

Rep Puany: 10009

Fanburada

webmaster@fanburada.com
Üyelik Bilgileri WWW
« : Haziran 27, 2007 07:20 »

Alkışlar Rüştü`ye
Alkışlar Rüştü`ye

İzinli olmasına karşın takıma katıldı, teknik heyet ve camianın alkışını aldı.
27.06.2007

Fenerbahçe’de sık sık yaşadığı sakatlıklar nedeniyle eleştirilen Rüştü, sezona hızlı başladı. Tecrübeli eldiven izinli olmasına karşın takıma erken katıldı, teknik heyet ve camianın alkışını aldı.

İzni vardı ama
Rüştü Reçber’den büyük jest... Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam’ın, milli futbolculara 30 Haziran’a kadar izin vermesine karşın tecrübeli file bekçisi dün çalışmalara başladı. Fenerbahçe’de üst üste yaşadığı sakatlıklar nedeniyle sıkıntılı dönemler geçiren ve eleştiri oklarının hedefi olan Rüştü, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’ndeki yerini aldı. 34 yaşındaki milli file bekçisinin bu tavrı yönetim ve teknik heyetin büyük beğenisini topladı.

‘Teşekkürler’
Beşiktaş’ta huzuru bulduğunu söyleyen Rüştü de, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ile futbol şube sorumlusu Abdi Celalettin Kolot’a teşekkür etti. Rüştü, “En zor dönemimde Terim bana sahip çıktı. Bütün eleştirilere göğüs gerdi, formayı bana teslim etti. Ardından Beşiktaş’ın bana sunduğu ortam ve huzur bambaşkaydı. Umarım uzun yıllar bu sıcak yuvada kalacağım ve büyük başarılara imza atacağız” diye konuştu.

Orhan YILDIRIM

Yozgatlı hırs yaptı
Kara Kartal’ın yeni transferlerinden Mehmet Yozgatlı, şampiyonluğa ulaşmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Profesyonel bir futbolcu olduğunu söyleyen Yozgatlı, “Artık tüm çabam Beşiktaş’ın başarısı için olacak. Taraftarın hepimize destek vermesi en büyük umudum. Onların arkamızda olmasıyla ligde ve Avrupa’da en iyi yerlere geleceğiz. Tabii ki kişisel hedeflerim de var. Bunlardan biri, A Milli Takım’ın değişmezleri arasına girmek” dedi

Ümraniye’de su savaşı!
Yeni sezon hazırlıklarını Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde sürdüren Beşiktaş’ta yüzler gülüyor. Sabah yapılan kondisyon ağırlıklı idmanda, Siyah-Beyazlılar gruplar halinde kros çalışması yaptı. Acıbadem Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçen bir grup futbolcunun katılmadığı sabah antrenmanında Murat şahin ile Burak Yılmaz da takımdan ayrı çalıştı. İdmanın sonunda Fahri Tatan, ayak havuzundaki arkadaşlarını ıslattı. Oyuncuların oldukça neşeli olmaları gözlerden kaçmadı.

Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Web Tasarim | Zayiflama Epilasyon | Unecso
eXTReMe Tracker PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.162 Saniyede 19 Sorgu ile Oluşturuldu